×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 19:47

Με στόχο το Πανελλήνιο

SELFIE NEANIDES

Η πιο μεγάλη στιγμή (έως την επόμενη) έφτασε για τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ… Οι «χρυσές» νεάνιδες του Πανναξιακού ΑΟΝ αύριο (13/02) το μεσημέρι (13:00) θα μπουν στο κλειστό της Παιανίας με στόχο τι άλλο από τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου και τη πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων… Οι κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ πηγαίνουν στην Αθήνα ως πρωταθλήτριες Κυκλάδων και απέναντί τους έχουν τις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας…

Η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ με επικεφαλής τον Γιάννη Ρούσσο (γενικό αρχηγό) και τον Γιάννη Φραγκίσκο (προπονητή) αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται να φτάσουν απόψε το βράδυ στον Πειραιά, θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο στον Αλιμο και το πρωί θα μετακινηθούν στην Παιανία για τον συγκεκριμένο αγώνα… Όσο για τα κορίτσια που ταξιδεύουν είναι: Αναγνώστου Ελ., Αναγνώστου Β., Ρώτα Χ., Ζαζάνη Β., Γεροντή Α., Βαθρακοκοίλη Σ., Βασιλάκη Κ., Σταυροπούλου Σ., Βόμβα Π και Παντελιά Ι.

Από την άλλη πλευρά, η αποστολή του Διαγόρα θα βρεθεί κι αυτή στην Αθήνα αργά το απόγευμα, αν και αρχικά ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί στη Ρόδο όμως στη συνέχεια άλλαξε μετά από συμφωνία των δύο ομάδων και τη παρέμβαση της ΕΟΠΕ. Βλέπετε το πρόβλημα για την ομάδα της Νάξου ήταν το ταξίδι στην Ρόδο που θα είχε διάρκεια τουλάχιστον τέσσερις ημέρες (τρεις τουλάχιστον διανυκτερεύσεις) και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 12sports.gr: ”Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί στη Ρόδο, κάτι που στη συνέχεια άλλαξε. Λόγω των τελευταίων ανωμαλιών στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τις κακοκαιρίες και του φόβου νέων και πιθανού αποκλεισμού των κοριτσιών- μαθητριών από τη Νάξο στο νησί μας, κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή έδρας».

Με την «κυανέρυθρη» ομάδα ταξίδεψαν: Δικαστοπούλου Νεφ., Βαγιανού Στ., Παπαιωάνου Σ., Τσακίρη Β., Κουτή Ν., Δεληγιώργη Κ., Ανθούλας Γ., Κρητικού Δ., Ρόμπα Μ. Και προπονητής της ομάδας είναι ο Πέτρος Δικαστόπουλος.

Να σημειώσουμε τέλος ότι για τον Πανναξιακό ΑΟΝ είναι η πρώτη επίσκεψη μετά από τέσσερα χρόνια στον …τελικό της Ζ’ Περιφέρειας και είχαν αγωνιστεί τότε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα είχαν ως αντίπαλο την Βύρωνα με επικεφαλής την Βασιλαντωνάκη, σταρ σήμερα της Εθνικής Ελλάδας που αγωνίζεται στην Ιταλία…

Για να φτάσει στον τίτλο των Κυκλάδων, ο Πανναξιακός ΑΟΝ είχε:

ΑΜΣ Φιλωτίου - Πανναξιακός ΑΟΝ 0 - 3

ΑΣΕ Νεωρίου - Πανναξιακός ΑΟΝ 1 - 3

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Φοίνικας 3 - 0

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΜΣ Φιλωτίου 3 - 0

ΑΟ Φοίνικας - Πανναξιακός ΑΟΝ 1 - 3

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣΕ Νεωρίου 3 – 0

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares