Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 21:21

Αποκλειστικό: Παρελθόν ο Τζωρμπατζάκης από τον Πανθηραϊκό

Ξαφνικό διαζύγιο του Πανθηραϊκού με τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, καθώς σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή η συνεργασία των δύο πλευρών έχει σταματήσει τις τελευταίες μέρες.

Ο κρητικός φουλ μπακ με την μεγάλη καριέρα φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «Μπλε» και μετά από ενάμισι χρόνο συνεργασίας θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο ίδιος σε αποκλειστική δήλωση του στο sportcyclades.gr, απέδωσε την φυγή του από την ομάδα σε λόγους τιμής: «Λόγοι τιμής δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Πανθηραϊκό. Έχω μία ιστορία στο ποδόσφαιρο και έχω παίξει 17 χρόνια από την Α΄ Εθνική και σε όλες τις κατηγορίες. Είμαι υποχρεωμένος να τιμήσω το όνομα μου και τις ομάδες που αγωνιστικά. Φεύγω από την ομάδα για λόγους κακής συμπεριφοράς προς εμένα. Ενάμιση χρόνο με ζήσανε σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή μέσα και έξω… τον Πανθηραϊκό τον τίμησα, όπως και το νησί που με φιλοξένησε. Γενικά εγώ σαν Τζωρμπατζάκης τίμησα την ιδέα του Πανθηραϊκού, κάποιοι όμως δεν με σεβάστηκαν και αυτός είναι ο λόγος που φεύγω!».

TZORMPA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares