Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 13:48

Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους‏

Σάββατο σήμερα (13/12) και το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα «πλούσιο». Στη Σούπερλιγκ, το αήττητο του Ολυμπιακού δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι.

Από εκεί και πέρα, προκύπτουν ελκυστικές επιλογές από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, όπως, μεταξύ άλλων, της Ολλανδίας και της Γαλλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και στο CasinoSlot.gr να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα δημοφιλή «φρουτάκια».

«Πατάει» κορυφή Γιουβέντους

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.26 στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Νάπολι. Τη σπουδαιότερη αναμέτρησή της (μέχρι την επόμενη) δίνει απόψε η Γιουβέντους με αντίπαλο τη Νάπολι στο «Juventus Stadium», στο δρόμο για την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος της. Το συγκρότημα του Αλέγκρι προέρχεται από 14 σερί νίκες στη Serie A. Αν καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» κι απόψε τότε θα σκαρφαλώσει για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς απέχει από τους «παρτενοπέι» δύο βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Γιουβέντους παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα. Από οχτώ σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νάπολι, από την πλευρά της, η οποία απόψε αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στο Τορίνο έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να αποφύγει την ήττα, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά δύο πόντων που έχει από αυτή. Θεωρούμε ότι στο αποψινό ντέρμπι η «μεγάλη κυρία» θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα τη στηρίξουμε.

Τβέντε με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.01 στον αγώνα Ρόντα – Τβέντε (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Άφησε πίσω της τον πικρό εντός έδρας αποκλεισμό απ’ τη Φέγενορντ στο Κύπελλο η Ρόντα (στην παράταση) και συνέχισε με θετικό τρόπο στο πρωτάθλημα. Είναι φανερά βελτιωμένη μέσα στο 2016, το έδειξε και κόντρα στην Ντεν Χάαγκ την περασμένη εβδομάδα, όπου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές, έβγαλε χαρακτήρα και απάντησε ισάριθμες για να πάρει έναν άξιο πόντο. Στον αντίποδα, παρά τα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, η Τβέντε βγάζει ψυχή και χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Το έδειξε για δεύτερη σερί εβδομάδα, καθώς πέρασε με το εμφατικό 1-3 απ’ τη δύσκολη έδρα της Χέρενφεν, αποτέλεσμα μάλιστα που διαμορφώθηκε με ανατροπή. Στους 22 πόντους η Τβέντε, βρίσκεται στο +10 απ’ την τελευταία θέση και εκτός των θέσεων των μπαράζ έπειτα από καιρό. Μπορεί, λοιπόν, να φύγει αλώβητη η Τβέντε από την έδρα της Ρόντα!

Προβάδισμα η Αλκορκόν

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι Πονφεραντίνα – Αλκορκόν, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με μεγάλη ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών θα μπουν οι Πονφεραντίνα και Αλκορκόν στον αγωνιστικό χώρο του «Τοραλίν». Βέβαια, οι στόχοι είναι διαφορετικοί, με τους γηπεδούχους να προσβλέπουν -πλέον- στην παραμονή εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Χωρίς νίκη η «Πόνφε» στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (0-2-6), έχει μείνει και άσφαιρη στις πέντε τελευταίες. Η Αλκορκόν, με τη σειρά της, αγνοεί το τρίποντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Οι εκτός έδρας ήττες από Έλτσε (2-0) και Μαγιόρκα (1-0) συνοδεύθηκαν από τις εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Βαγιαδολίδ (0-0) και Κόρδοβα (3-3), με τους Μαδριλένους να βρίσκονται στο -2 από τη ζώνη των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς, πιστεύουμε, όμως, ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα.

Παίρνει το «εξάποντο» η Μονπελιέ

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.12 στην αναμέτρηση του γαλλικού πρωταθλήματος, Μονπελιέ – Τουλούζ. Μια σπουδαία ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχασε η Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα. Έπαιξε με παίκτη παραπάνω για περίπου 55 λεπτά κόντρα στη Λοριάν, προηγήθηκε στο ημίχρονο, ωστόσο ισοφαρίστηκε και μάλιστα κινδύνευσε να χάσει. Εντός έδρας τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους γηπεδούχους, που προέρχονται από τρεις σερί ήττες με παθητικό 4 γκολ, ωστόσο οι εμφανίσεις τους δεν ήταν τόσο κακές. Δικαιούταν σίγουρα κάτι περισσότερο, σήμερα θέλουν να το πάρουν στο ντέρμπι παραμονής με την Τουλούζ, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Over στο Ανδόρρα - Κανάριας

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, Ανδόρρα – Κανάριας, στον οποίο θα επιλέξουμε το Over 159.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Η εξαιρετική φετινή Ανδόρρα υποδέχεται την Κανάριας την οποία είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο στην Τενερίφη με 82-84. Η Ανδόρρα έχει σχεδόν ίδιο ρόστερ με το περσινό που σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές όμως φέτος «κυνηγάει» μια θέση στα πλέι-οφ και στη λήξη του πρώτου γύρου έχασε το εισιτήριο για το Final-8 του κυπέλλου. Η Κανάριας είναι πολύ περίεργη ομάδα την φετινή αγωνιστική περίοδο αφού αντί να παρουσιάζει τα καλά αποτελέσματα στην κλασικά δυνατή της έδρα είναι καλύτερη εκτός έδρας με τρεις νίκες εντός και τέσσερις εκτός. Αυτό εξηγείται και με τις επιθετικές της επιδόσεις εντός και εντός έδρας αφού εντός έδρας σκόράρει μόλις 71 πόντους ενώ εκτός έδρας σκοράρει 82 ανά αγώνα. Αντίστοιχα αμυντικά η Κανάριας εντός έχει παθητικό 74.6 πόντους αγώνα και εκτός έδρας δέχεται 86 πόντους ανά αγώνα. Η Ανδόρρα τα πάει εξαιρετικά επιθετικά φέτος με 81.5 πόντους ανά αγώνα αλλά έχει κακή άμυνα με 82 πόντους παθητικό ανά αγώνα. Τα νούμερα αυτά της Ανδόρρα όταν παίζει στο «σπίτι» της είναι 80.5 και 81 (με μία παράταση απέναντι στην Γκραν Κανάρια). Γρήγορο παιχνίδι αναμένεται απόψε που θα είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς της Κανάριας που όταν παίζει μακριά από την Τενερίφη παίζει ελεύθερα χωρίς πολλές σκοπιμότητες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την Ανδόρρα από το να υποδεχθεί μία ομάδα γρήγορη αφού θα της δοθεί η ευκαιρία να κάνει δικό της μεγάλο σκορ. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην επιλογή του Over 159.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares