Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 02:05

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου

Αν και η ομάδα της Άνω Μεράς κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο δε μπόρεσε τελικά να κρατήσει το υπέρ της 1-0 με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Πανθηραϊκό με 1-2 σε ένα παιχνίδι που βαστούσε το τρίποντο μέχρι το 81΄.

Ο Προπονητής της Μυκονιάτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Συριανός, αμέσως μετά το τέλος του ματς μίλησε για το παιχνίδι στο sportcyclades.gr, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες του για τον τρόπο που έπαιξαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Πιστεύω ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εν μέρη επιβεβαιώθηκα στις δηλώσεις που είχα κάνει πως τα παιδιά έχουν πεισμώσει και δε θα είμαστε εύκολη λεία για κανέναν. Έπαιξαν ψυχωμένα, έξυπνα, δυνατά, έδωσαν όλο τους το είναι. Αξίζουν συγχαρητήρια υπερέβαλαν εαυτό με μια ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Από δύο στιγμές αδράνεια φάγαμε τα δύο γκολ αλλά πιστεύω πως αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου, για την υπερπροσπάθεια που έκαναν και εύχομαι και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι με αυτόν το ζήλο και αυτό το κίνητρο με τις προπονήσεις. Να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται έτσι ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη αυτοπεποίθηση».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares