Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 20:27

Ανώτερος ο ΑΟ Μυκόνου επικράτησε στο ντέρμπι

AO MYKONOY MADOUPAS MYKONOS MANDHLARAS

MYKONOS SANTORINAIOSO καταπληκτικός Α.Ο. Μυκόνου του πρώτου μέρους, δυσκολεύτηκε λίγο στην επανάληψη, αλλά στο τέλος πήρε τη χρυσή νίκη απέναντι στον Πανναξιακό με 2-1 και παρέμεινε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμός.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, με το 1-0 του 45λεπτου να φαντάζει μικρό για την απόδοση της και τις ευκαιρίες που είχε. Στην επανάληψη ο Πανναξιακός, με τις εσωτερικές αλλαγές και την είσοδο του Βιλαντώνη μπήκε ψυχωμένος στο παιχνίδι, κατάφερε να μπει δυνατά και να κυνηγήσει την ισοφάριση, πράγμα που πέτυχε, αφού ο Ανυφαντάκης είχε πει το δικό του όχι σε πέναλτι του Μουζουρίδη. Τελικά ο ΑΟ Μυκόνου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και με ένα γκολ το Μπάμπακαρ κατάφερε να πάρει το χρυσό τρίποντο.
syros RAOYZAIOS new13Ο αγώνας
Στο 10’ έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με ένα σουτ του Μύρτινα το οποίο όμως κατέληξε άουτ.  Νέο σουτ από τον Μύρτινα στο 14’, με τον Ανυφαντάκη να αποκρούει αυτή τη φορά.
1-0 Ο Α.Ο. Μυκόνου θα καταφέρει να προηγηθεί στο 17΄με τον Μωησύδη,  ο οποίος με προσωπική ενέργεια και άψογο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη, γράφοντας έτσι το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουφόπουλου την οποία μπλοκάρει εύκολα ο Σαββόπουλος, και στην αντεπίθεση ο Μπαμπακαρ σουτάρει ψηλά άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Α.Ο. Μυκόνου να έχει περισσότερες τελικές ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με την ευκαιρία του Μπαμπακάρ στο 29. Από την άλλη, ο Πανναξιακός προσπάθησε, αλλά ακόμη δεν έφτασε κοντά στο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 47’ μετά από προσπάθεια των παικτών του Πανναξιακού, οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα και βγήκαν στην αντεπίθεση, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Μουρουζίδης ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Ανυφαντάκης το απέκρουσε.
Ο Καρούσης έχασε μοναδική ευκαιρία μόλις στο 54’ για να ισοφαρίσει, αφού ο Αμπαδίνης απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.  
1-1 Ο Πανναξιακός θα ισοφαρίσει στο 57’, με τον Καρούση, μετά από φάουλ του Κουφόπουλου να πετάγεται στο 2ο δοκάρει και να στέλνει  με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Σαββόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Πανναξιακού καρποφόρησε, αφού η ομάδα του κ. Προμπονά έχει εμφανιστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, σε σχέση με το πρώτο μέρος.
Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μουρουζίδη στο 67’, όμως ο Ανυφαντάκης αποκρούει και ο Κουφόπουλος απομακρύνει τελευταία στιγμή σωτήρια σε κόρνερ.
Οι Μυκονιάτες θα καταφέρουν να προηγηθούν ξανά στο 80΄ με 2-1, καθώς μετά από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μπαμπακάρ ο οποίος με σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αποσοβήσει Ανυφαντάκη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης, και βοηθοί οι κ.κ. Αγγέλου Σ., Γρυπάρης Μ.
Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μύρτινας (56’ Πετράι), Ράγια Ρ., Καρατζάς, Μπαλλής (75’ Τόμπρος), Αργυρόπουλος, Αμπαδίνης, Ξένος, Μουρουζίδης (90΄Πανέτας), Μωησίδης, Μπάμπακαρ.
Πανναξιακός (Προμπονάς): Ανυφαντάκης (85΄Ρόβας), Μπίνχι (85΄Λυμπερτάς), Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Πιτταράς (46΄Βιλαντώνης), Χαμηλοθώρης, Μπιλίτσης, Λεγάκης, Μανωλάς, Κούτρος, Καρούσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NAXOS ARIADNI

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares