Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 14:43

Συστράτευση τώρα

Στις 6 Απριλίου, ο Πανναξιακός για 2η σερί χρονιά θα δώσει το παρών στα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών αγγίζοντας το βασικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από τη πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Απέναντί του ο κυπελλούχος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου Ολυμπιακός και η ομάδα που θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα της περσινής χρονιάς. Η αποστολή του Πανναξιακού δεν θα είναι εύκολη, έχει όμως ως …προίκα τη φετινή του νίκη επί των «ερυθρόλευκων» που συνοδεύτηκε κι από το σπάσιμο του αήττητου των αντιπάλων του… Επίσης, η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής έχει εξασφαλίσει τη παραμονή της και κοιτάζει να διασκεδάσει προσφέροντας θέαμα στους φίλους της ομάδας…

Λίγο πριν απ’ αυτή τη μάχη, η διοίκηση του Πανναξιακού εκτός από το αγωνιστικό κάλεσμα, ζητάει από τους φιλάθλους της Νάξου να προσεγγίσουν και πάλι την ομάδα σε μία οικονομική συστράτευση μέσω της έκδοσης κουπονιών ενίσχυσης… Και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 «Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. διάγει μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου να έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλεϊ-οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και με την ανδρική ομάδα μπάσκετ στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής να βρίσκεται εντός του αρχικού στόχου, την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ολοκλήρωση μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς απαιτεί και πάλι την συστράτευση όλων προκειμένου να ενισχυθεί καταλυτικά η προσπάθεια της οικονομικής υποστήριξης.

Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης έχουν ήδη εκδοθεί και όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη της διοίκησης, στους εφόρους των τμημάτων και στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο κλειστό γήπεδο της Νάξου.

Η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. καλεί την τοπική κοινωνία της Νάξου να συμμετάσχουμε όλοι στο ταξίδι στο όνειρο φέρνοντας αυτούς που αγαπάνε την ομάδα ακόμα πιο κοντά, να δώσουν και πάλι το βροντερό παρόν αποδεικνύοντας με τη στάση και την δύναμη τους ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα συνεχίσει να γράφει ιστορία ώστε να επικρατήσει αυτό που οραματίστηκε σαν σύλλογος, την εξωστρέφεια,  με τα δικά μας παιδιά να συμμετέχουν στην μεγάλη ομάδα».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares