×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 16:46

Νίκη στο... ρελαντί για τον ΑΟ Μυκόνου‏ [pics]

Χαλαρό πρωινό είχε ο ΑΟ Μυκόνου το πρωί της Κυριακής, αφού επικράτησε με 1-3 του Πανναξιακού στο ΔΑΚ Νάξου.

Το παιχνίδι εμφανώς αδιάφορο, αφού οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με πολλές αλλαγές, δίνωντας ευκαιρίες σε νεαρούς ελπιδοφόρους παίκτες.

Παιδιά από τα ''σπλάχνα'' της ομάδας χρησιμοποίησε βέβαια και η Μύκονος, όπως οι Δακτυλίδης, Μπομπάι και Βερώνης που άφησαν καλές εντυπώσεις για το εγγύς μέλλον.

Από μία φάση είχαν οι 2 ομάδες μέχρι το 17ο λεπτό όπου η Μύκονος άνοιξε το σκορ με τον Χιλάι, ο οποίος με πείσμα πήρε το ριμπάουντ στο αρχικό σουτ που επιχείρησε και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ρόβα για το 0-1.

Στη συνέχεια ο Πανναξιακός προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας 2 σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Ν. Μανωλά και Κούτρο, αντίστοιχα.

Ο ''νόμος του ποδοσφαίρου'', όταν δεν μπορείς δηλαδή να σκοράρεις δέχεσαι τέρμα, έδρασε στο 33' όταν ο Μουρουζίδης ''κρέμασε'' το Ρόβα, από ασίστ του Ξένου και ''έγραψε'' το 0-2.

Και πάλι όμως ο Πανναξιακός δεν το έβαλε κάτω και είχε σημαντική διπλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, με τους Λυμπερτά και Βιλαντώνη, λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω και της αφόρητης ζέστης(κακή ώρα ορισμού του παιχνιδιού).

Από το 2ο μέρος έχουμε να θυμόμαστε τα 2 γκολ, το 0-3 της Μυκόνου πάλι με τον Μουρουζίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Ρόβα έδωσε αέρα 3 τερμάτων στην ομάδα του. 

Από 'κει κι έπειτα η ομάδα της Νάξου ανέβασε στροφές, με αποτέλεσμα να μειώσει στο 84' σε 1-3 ο Κούτρος, όταν και πλάσαρε τον Σαββόπουλο, ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση η Μύκονος είχε την ευκαιρία για το 0-4, όμως ο Κουφόπουλος έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Το «μαρτύριο» των φιλάθλων λόγω του έντονου ήλιου έλαβε τέλος στο 95' όταν και σφυρίχτηκε η λήξη του αγώνα.

Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Νεοκοσμίδη(με βοηθούς του τον Φαν Άακεν και την Ψαρρά) 

Συνθέσεις

Πανναξιακός(Προμπονάς): Ρόβας, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου(80' Κάκο), Λεγάκης(60' Ανεβλαβής Π.), Χαμηλοθώρης(c), Λυμπερτάς(74' Ανεβλαβής Εμ.), Βιλαντώνης, Λεντιάνο, Κούτρος, Μανωλάς Ν.

Αναπληρωματικοί:  Ανυφαντάκης, Κλάιντι, Μανωλάς Εμ., Χάβδουλας

ΑΟ Μύκονος(Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χρ., Ράγια Ρ., Αργυρίου(c), Καρατσάς, Αργυρόπουλος, Μπαλλής, Ξένος(58' Βερώνης), Χιλάι, Μπαμπακάρ(65' Μπομπάι), Μουρουζίδης(68' Δακτυλίδης)

Αναπληρωματικοί: Αμπαδίνης, Πετράι, Τόμπρος

Με αυτή τη νίκη η Μύκονος έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ έχει ήδη κατακτήσει τη 2η θέση. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Θύελλα Καμαρίου.

Ο Πανναξιακός από την άλλη, παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ταξιδεύει στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανθηραϊκός – ΑΟ Σύρου 5-1 [vid] Θύελλα – Άνω Μερά 5-1 [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares