×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 17:39

Σπουδαία νίκη για τον Π.Α.Σ.Τηνου

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου  απέναντι στον Αγιαξ Σύρου νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από τον τελικό του πρωταθληματος  Κ 17 Κυκλάδων καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Α.Ο Μύκονου παίρνει την πρώτη θέση  η οποία οδηγεί στον τελικό.

Σκόρερ για την ομάδα της Τήνου ήταν ο Φίλιππος Παγανης στο 43' λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Αργυρόπουλου οποίος έχει καταφέρει να γίνει ο κακός δαίμονας του Αγιαξ Σύρου καθώς σε τέσσερα παιχνίδια  φέτος και πέρυσι έχει καταφέρει να σκοράρει ισάριθμες φόρες.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα της Σύρου η οποία έχασε δυο ευκαιρίες με τον Μητσκα ο οποίος δυο σουτ που επιχείρησε κατέληξαν λίγο άουτ από την εστία του Απέργη. Στο 38' λεπτό ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Σύρου όταν ένα σουτ επιχείρησαν  οι παίκτες του Αγιαξ  ο Απέργης δεν απέκρουσε σταθερά Μήτσκας έκλεψε την μπάλα με τον  τερματοφυλακας του Π.Α.Σ. Τήνου τον ανατρέπει, το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος παίκτης άλλα ο Απέργης που πριν λίγο αποδείχθηκε μοιραίος κατάφερε να πέσει σωστά και να αποκρούσει το πέναλτι.

Σαν  μην έφτανε αυτό η ομάδα της Τήνου κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε στο 43' να σκοράρει όταν μετά από μια ωραία επίθεση από τα δεξιά ο Αργυρόπουλος βρήκε μέσα στην περιοχή τον Παγανη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με ωραίο σουτ να στείλει την μπάλα στα διχτυα του Πριφτι και να κάνει το 0-1 σκορ το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι περιμέναμε με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου την ομάδα του Αγιαξ Σύρου να πιέσει ο Π.Α.Σ. Τήνου διαχειριστικέεύκολα το παιχνίδι και αν ήταν και λίγο ποιο εύστοχος στην τελικήπροσπάθεια σε δυο φάσεις με τον Αργυρόπουλο θα μπορούσε να είχεκαθαρίσει το παιχνίδι και ποιο νωρίς. Στο 73' λεπτό ο Δενεκαριας σε ένα μαρκάρισμα που του έγινε διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή  Κο Καλογερα με αποτέλεσμα να του δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να το αποβάλει από το παιχνίδι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιορυθμό και μετά την αποβολή και έτσι η ομάδα της Τήνου πήρε μεγάλη νίκη  που την κρατάει μέσα στους στόχους της που δεν είναι άλλοι  από την πρόκριση στον τελικό.
 
 Διαιτητές: Καλόγερας, Βαρθαλίτης, Μπελίτσης
 
Οι συνθέσεις τον δυο ομάδων:
 
ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (ΒΑΣΑΛΟΣ)1.ΠΡΙΦΤΙ2.ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ 3.ΣΚΟΥΛΑΤΟΣ 4.ΨΑΡΡΑΣ 5.ΛΟΥΛΟΥΣ6.ΒΟΛΤΗΣ 7.ΜΗΤΣΚΑΣ 8.ΜΠΑΙΛΑΣ9.ΚΟΝΔΥΛΑΣ10.ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ. ΡΟΥΣΣΟΣ
 
Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ(ΣΟΥΡΑΝΗΣ)1.ΑΠΕΡΓΗΣ 2.ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ 3.ΠΑΓΑΝΗΣ(70.ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ)4.ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ 5.ΟΡΦΑΝΟΣ 6.ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ 7.ΒΙΔΑΛΗΣ(90')ΑΡΜΑΟΣ 8.ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ(65'ΠΕΡΑΝΤΑΚΟΣ)9.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 10.ΒΑΣΙΛΑΣ 11.ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ(55'ΖΙΟΥΛΗΣ)
 
K17 SELFIE
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares