Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 21:45

Για τον Μάρκο....‏

Πριν τέσσερα χρόνια η μορφή του Μαρκου Ξενάριου εγκατέλειψε τα εγκόσμια σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του και σε όλους που τον γνώριζαν μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Ο Αστέρας Μαρμάρων τιμώντας την μνήμη του και θέλοντας να κρατήσει και να μεταλαμπαδεύσει στις νέες γενιές τα χαρίσματα του εκλιπόντος, διοργανώνει την Δευτέρα του Πάσχα στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα στις 6.30 αγώνα με τους βετεράνους της Πάρου.

Ο Μάρκος ήταν ένα αγαπητό παιδί με ήθος και μεγάλη αγάπη και πάθος για το ποδόσφαιρο και για τον Αστέρα.

Βοηθούσε σε πολλούς τομείς την ομάδα του , μέσα και έξω από το γήπεδο και ήταν ένας πραγματικός στυλοβάτης του Αστέρα Μαρμάρων.

Έδινε όλον τον εαυτό του και όλοι αναπολούν το χιούμορ του ακόμη και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Νικημένος από την ανίατη ασθένεια άφησε δυσαναπλήρωτο κενό ιδιαίτερα στους γονείς του, που ακόμη και σήμερα ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Οι εκδηλώσεις στην μνήμη του, σαν αυτήν της Δευτέρας του Πάσχα, πέραν του συγκινησιακού χαρακτήρα, θα μας κάνει όλους να αισθανθούμε περισσότερο άνθρωποι και να αναλογισθούμε πόση σπουδαιότητα έχουν μερικά απλά πράγματα στη ζωή μας, αυτά που είχε ο Μάρκος και είναι αυτά που τον κάνουν αθάνατο και ζωντανό στις μνήμες όσων τον γνώριζαν. 

Φωτογραφίες από τον αλησμόνητο Μάρκο...

XENARIOS AFISA 2016

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares