Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 01:09

Νίκησε και έβαλε «φωτιά» ο Πανσιφναϊκός [pics]

Νίκησε και έβαλε «φωτιά» στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία ο Πανσιφναϊκός! Νίκησε και έβαλε «φωτιά» στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία ο Πανσιφναϊκός!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Παμμηλιακός θα λέγαμε ότι χρειαζόταν περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Πανσιφναϊκός που μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για παραμονή, πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία του απέναντι στην ομάδα της Μήλου. Σε ένα όμορφο - δυνατό χωρίς όμως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι ταξίδεψε στο γειτονικό νησί της Σίφνου με στόχο τη νίκη που θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της στην Ά κατηγορία.

Έτσι λοιπόν πίεζαν τον αντίπαλο τους ο οποίος με κόντρα άνεμο στα πρώτα 45’ προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κάποιες φάσεις χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά. Η πίεση των παικτών του Παμμηλιακού με κυριότερο εκφραστή τους τον Σάντα δεν καρποφόρησε αφού το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Ζαράνη για το πρώτο ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έδειχναν ότι θα προσπαθούσαν ακόμα περισσότερο για να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση τους στην αντίπαλη άμυνα δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ με τον γκολκίπερ και την άμυνα των γηπεδούχων να καταφέρνουν να κρατούν το μηδέν. Έτσι φτάσαμε στο 59’ όπου ο κ. Ζαράνης μετά από υπόδειξη του βοηθού του κ. Δεληγιάννη απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα τον μέσο του Παμμηλιακού Τσιριγωτάκη για εξύβριση όπως υποστήριξε ο βοηθός και αρνήθηκε σύσσωμη η αποστολή των φιλοξενουμένων. Για μερικά λεπτά το παιχνίδι διακόπηκε αφού οι διαμαρτυρίες των παικτών της ομάδας της Μήλου προς τον κ. Δεληγιάννη ήταν εντονότατες αλλά με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Προσωπικά δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για το συμβάν γιατί ήμασταν αρκετά μακριά για να ακούσουμε τι μπορεί να είπε ο ποδοσφαιριστής στον βοηθό.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω και με τον άνεμο στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ τους, ανέβασαν πολύ την απόδοση τους και κυρίως με τον Ατσόνιο δημιούργησαν σε τρεις περιπτώσεις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα με τη μπάλα σε όλες τις φάσεις να φεύγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Ζούλια.

Το 1-0 για τον Πανσιφναϊκό ήρθε στο 76’ όταν ο Αλ. Κίτσαλης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ κάτω από ξέφρενους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα. Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε όμως σε μια αντεπίθεση της η πολύπειρη ομάδα της Μήλου κέρδισε πέναλτι από χέρι του Γ. Διαρεμέ μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του. Αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν έντονα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ατανάσοφ που νίκησε τον Κάραβο (ο οποίος βρήκε τη μπάλα) και έκανε στο 84’ το 1-1.

Οι γηπεδούχοι παρά την παγωμάρα τους από την ισοφάριση δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν, αφού με την συμπλήρωση των 90’ ο Λυκογιάννης με ένα φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ζούλια, έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του γκολκίπερ του Παμμηλιακού κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τους παίκτες του Πανσιφναϊκού να ξεσπούν σε τρελά πανηγύρια για τη μεγάλη τους αυτή νίκη και στο τέλος να χειροκροτούν τον κόσμο τους στην κερκίδα του γηπέδου.

* Οι άνθρωποι από την αποστολή της ομάδας του Παμμηλιακού αρνήθηκαν ευγενικά να κάνουν δηλώσεις.

Πανσιφναϊκός Α.Σ. - Α.Σ. Παμμηλιακός: 2 - 1

Σκόρερς: 76’ Αλ. Κίτσαλης, 90’ Λυκογιάννης.

84’ Ατανάσοφ (π).

Κόκκινες: 59’Τσιριγωτάκης.

Διαιτητής: Ζαράνης Γ.

Βοηθοί: Δεληγιάννης Ν., Τερζάκης Μ.

Πανσιφναϊκός Α.Ο. (Γκούμας): Κάραβος, Μηλιώνης, Γ. Διαρεμές, Σπ. Λεμπέσης (69’ Γ. Κίτσαλης), Τσέλιος, Μαυρογιάννης (57’ Συνοδινός), Ατσόνιος, Ρώτας, Δεπάστας (77’ Θ. Διαρεμές).

Α.Σ. Παμμηλιακός (Δαούτης): Ζούλιας, Σοσόλι, Νίνος (79’ Κουβελης), Ατανάσοφ, Σίδερης, Μπεκογιάννης (46’ Στεφανή), Δρίλης (57’ Δερδελάκος), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης, Σάντα, Κυρίτσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (Γιάννης Καλογήρου)

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares