Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 17:52

Στην πατρίδα μου θα έχω επιπλέον ώθηση

Την Κυριακή τού Πάσχα η Formula 1 επιστρέφει στη δράση στον πρώτο αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους με τον αγώνα στο Σότσι τής Ρωσίας.

Ο Ντανιήλ Κβίατ, που αγωνίζεται εντός έδρας, θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική του εμφάνιση στην Κίνα, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση. Ο Ρώσος οδηγός είναι ανυπόμονος για να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του και σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Ρωσία για τον αγώνα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμένα και είναι ωραίο να βλέπω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, και τους φαν που έρχονται να υποστηρίξουν εμένα και την ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω!"

Σχετικά με το συμβάν με το Φέτελ στην Κίνα ανέφερε: "Ο Φέτελ με ξέρει καλύτερα μετά την Κίνα όπως κι εγώ εκείνον. Είχαμε ένα σπουδαίο αγώνα, εγώ ανέβηκα στο βάθρο και συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να συναγωνιστούμε τη Ferrari."

Στον 100ό αγώνα του, ο Χούλκενμπεργκ θέλει να βαθμολογηθεί

Στον Σότσι τής Ρωσίας ο Νίκο Χούλκενμπεργκ θα τρέξει τον εκατοστό του αγώνα στη Formula 1 κι ο πιλότος τής Force India θα ήθελε όσο τίποτα να βαθμολογηθεί. Ο Γερμανός δήλωσε σχετικά:

"Δεν το πιστεύω ότι αυτό το σαββατοκύριακο θα τρέξω τον εκατοστό αγώνα μου στη Formula 1. Σκέφτομαι πως πέρασε ο καιρός. Είναι ένα ωραίο επίτευγμα κι εύχομαι να συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να το θυμάμαι για πάντα. Ο στόχος είναι να πάρουμε κάποιους πόντους στη Ρωσία. Οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν απογοητευτικοί για διαφορετικούς λόγους και δεν πιστεύω ότι έχουμε δείξει τι αξίζουμε ακόμα. Στην Κίνα πάλεψα με την αποσύνθεση των ελαστικών, αλλά δε νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στη Ρωσία γιατί είναι πιο απαλή η επιφάνεια τού οδοστρώματος. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αυτό το τριήμερο. Στην Κίνα δεν κάναμε σωστά τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και χάσαμε πόντους. Συχνά στους δύσκολους αγώνες που δεν κερδίζεις πόντους μαθαίνεις τα πιο πολλά και βλέπεις πως μπορείς να βελτιωθείς, οπότε είμαι αισιόδοξος για αυτό τον αγώνα."

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares