Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 13:43

Αύριο οι απονομές στο «International Fight Club Open 2016»

Το «International Fight Club Open 2016» κικ μπόξινγκ, μουάι τάι ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Fight Club Γαλάτσι του Γιάννη Θεοφάνους να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε το Glory Club του Μιχάλη Νικήτογλου και την τρίτη θέση κατέλαβε το BG Academy των Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη.

Για το Muay Thai η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του τουρνουά από τον Kru Κώστα Θεοδούλου, με τον αθλητή του Παναγιώτη Καρουσιώτη (Rama Camp) να παρουσιάζει το καλύτερο Wai Kru και το βραβείο της καλύτερης τεχνικής να απονέμεται στον Μαρκουλιά Λούη αθλητή του Χρήστου Σαλατά (Fight Lab). Η Theofanous Elite Team αυτή την φορά παρουσίασε ένα διοργανωτικό τόλμημα δημιουργώντας πρωτάθλημα με μορφή πυραμίδας (ring styles). Μια καινοτομία που πήρε σάρκα και οστά με την πραγματοποίηση του «International Fight Club Open 2016», με συνδιοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου.

Κάθε αρχή και δύσκολη για την ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Θεοφάνους που προσπάθησε να δείξει κάτι που δεν είχε παρουσιαστεί στην Ελλάδα αλλά που υπάρχει χρόνια στο εξωτερικό. Η πυραμιδική μορφή, το smart judge, οι συμμετοχές από το εξωτερικό, οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών (ομάδων, αθλητών και προπονητών) οι 6 αγωνιστικοί χώροι (3 ρινγκ – 3 τατάμι) με έναν αγωνιστικό χώρο μόνο για μουάι τάι ήταν οι διαφορετικότητες από προηγούμενα τουρνουά. Ένα πρόβλημα που προέκυψε με το ηλεκτρονικό σύστημα καθυστέρησε την έναρξη των αγώνων για 2,5 ώρες περίπου αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποπροσανατολίσει αθλητές και προπονητές. Όταν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της πυραμίδας η ροή των αγώνων ήταν συνεχής και με πολύ καλό ρυθμό.

Το δεύτερο θέμα – πρόβλημα που παρατηρήθηκε ήταν ότι οι πιστοποιημένοι διαιτητές και κριτές της ομοσπονδίας παρά την προσπάθεια τους για άρτιους αγώνες, δυστυχώς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και προκάλεσαν αρκετές φορές τις αντιδράσεις προπονητών και αθλητών με την αλλοπρόσαλλη στάση τους. Εκτός όμως από τις δυσκολίες, υπήρχαν πολλά ευχάριστα. 450 συμμετοχές από 70 συλλόγους έδωσαν το παρών, αθλητές από το εξωτερικό (Βέλγιο) ήταν ανάμεσα μας, 700 θεατές παρακολούθησαν τις προσπάθειες κατάκτησης της κορυφής των αγωνιζομένων και ένα καλοστημένο γήπεδο -το Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου -που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Γαλατσίου υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις όλων. Πολύ ποιοτική και η παρουσία των αθλητών του μουάι τάι που έδωσαν μία ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση.

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη (27/04) θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις των νικητών στο Fight Club Galatsi Central Gym στις 18:30 σε μία τελετή που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports που αποτέλεσαν official broadcaster του International FightClub Open 2016 και που θα προβάλουν τις σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του διημέρου.

Σημαντικοί υποστηρικτές της προσπάθειας ήταν οι χορηγοί: Atlantikos (seafoods), Ο Βραζιλιάνος (καφεκοπτείο Γαλατσίου), Vector (Antivirus), novasports (official broadcaster), fightgear.gr, spoorts.gr, EOS Travel, Joya Hellas, 3D Printers Greece, Φαν Γεύσεις, Τριγύρο Παραδοσιακό ψητοπωλείο, Wellness Coach Καλογεράκης Χρήστος, Pepetonny Hairdressing, Λεωφ. Βεϊκου 121-125, Γαλάτσι τ.κ. 111 47, Αθήνα τηλ. 210 29 15 489 Skype ID: fightclubgalatsi web: www.fighclubgalatsi.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. FIGHT CLUB INTERNATIONAL OPEN 2016 ELITE KICKBOXING & MUAY THAI TOURNAMENT Milwaukee Παπαθεοδοσίου Σπ., Divino Espresso, Γκίκας Φώτης Διαφημιστικές κατασκευές, Pan Car αξεσουάρ αυτοκινήτου, ΠΑΛΜΟΣ εφημερίδα Γαλατσίου.

Ο Δήμος Γαλατσίου και ειδικότερα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Μαρκόπουλος στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του Γιάννη Θεοφάνους για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του, αλλά και υπό την αιγίδα της ΠΟΚ. Για μία ακόμη φορά η ομοσπονδία βοήθησε στην επιτυχία της διοργάνωσης, με τον πρόεδρο Μιχάλη Τριανταφύλλου να δίνει το παρών και να βραβεύετε για την προσφορά του στο άθλημα, προσπάθησαν για την μεγαλύτερη επιτυχία του event. Ο δήμος δεσμεύτηκε για ακόμη πιο έμπρακτη στήριξη ώστε τον επόμενο Νοέμβριο να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο στο του International Fight Club Open 2016 part II.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares