Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 20:54

Οι ''Νταμπλούχοι'' ευχαριστούν και συγχαίρουν

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας μας κ. Αρχοντάκη Γεώργιο, τον γυμναστή κ. Διγγελίδη Αθανάσιο, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου κ. Φουστέρη Ιωάννη, κ. Χατζηαντωνίου Αντώνιο, κ. Νομικό Χρήστο και κ. Φύτρο Μάρκο, καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές, για τη συμβολή τους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Κυκλάδων 2015-2016.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προηγούμενο προπονητή του Πανθηραϊκού, κ. Κωνσταντόπουλο Αλέξανδρο, υπό τις οδηγίες του οποίου πορεύτηκε η ομάδα μέχρι τα μέσα της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ακόμη, ο Πανθηραϊκός συγχαίρει την Ε.Π.Σ Κυκλάδων, για την διοργάνωση του πρωταθλήματος και τον τρόπο διεξαγωγής του, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα οι ομάδες να κριθούν από χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια και η σταθερότητα της απόδοσής τους, σε αντίθεση με άλλες χρονιές όπου το πρωτάθλημα κρινόταν σε νοκ-άουτ αγώνες.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα σωματεία του νομού μας, που συμμετείχαν με επιτυχία στο ίσως δυσκολότερο από άποψη αντιξοοτήτων, τοπικό πρωτάθλημα της χώρας.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ κ. Φρέρη Ρένο, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ κ.κ. Φωτεινό Αντώνη, Παρούση Γιώργο, Παρίση Νίκο, Σολάρη Γιώργο, Γαλανό Μάριο, τον προπονητή των μικτών μας ομάδων κ. Μοστράτο Γιώργο, το μέλος του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" κ. Ραουζαίο Πέτρο και τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο - Νικόλαο Ζώρζο, οι οποίοι τίμησαν την ομάδα μας με την παρουσία τους στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Κυκλάδων.
Επίσης ευχαριστούμε τα Μέσα Ενημέρωσης του νησιού και του νομού μας, για την κάλυψη και την προβολή του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κυκλάδων, αλλά και της φιέστας που πραγματοποίησε η ομάδα μας, κατά την απονομή του Πρωταθλήματος από την Ε.Π.Σ.Κ.
Επιπροσθέτως, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, καθώς και όλους τους διαιτητές και επόπτες οι οποίοι κλήθηκαν να διευθύνουν τους αγώνες, τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Κατά γενική ομολογία, είχαμε τις καλύτερες διαιτησίες των τελευταίων ετών. Ιδιαίτερα όμως, πρέπει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε, τον αξιολογημένο Κυκλαδίτη διαιτητή, κ. Γιάννη Ζαράνη, ο οποίος σύμφωνα και με δηλώσεις παραγόντων και ανακοινώσεις άλλων ομάδων, κατάφερε να πραγματοποιήσει άριστες διαιτησίες σε όσους αγώνες διεύθυνε. Η απόδοσή του ήταν επίσης άριστη, ως διαιτητής αλλά και ως επόπτης, σε όσους αγώνες του σωματείου μας ορίστηκε, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν αγώνες κρίσιμοι, δύσκολοι και με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Του ευχόμαστε εις ανώτερα και με πολλές επιτυχίες.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, οφείλουμε στους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας, οι οποίοι, ενστερνιζόμενοι το όραμά μας, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν καθοριστικά την προσπάθειά μας.
Για το τέλος, αφήσαμε τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι γεμίζουν τις εξέδρες του γηπέδου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι ακολουθούν την αποστολή του Πανθηραϊκού, σε αγώνες εκτός Σαντορίνης. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, και θέλουμε να γνωρίζουν, ότι ο Πανθηραϊκός, σε κάθε αγώνα, μάχεται για τη νίκη, γιατί στόχος του είναι οι φίλοι του να νοιώθουν χαρά και περηφάνια. Τους περιμένουμε όλους δίπλα μας, να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μας, στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να τους χαρίσουμε κι άλλες όμορφες και χαρούμενες στιγμές.


Μετά τιμής
Δια το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης
Ο Γεν. Γραμματέας Μάκης Βασαλάκης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares