×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 22:34

Θύελλα: Ευχαριστήριο για το ταξίδι στη Μύκονο

Ο Πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου Ιωσήφ Βλαβιανός, καθώς και όλο το Δ.Σ. της ομάδας μας νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στη μετακίνηση της ομάδας μας στο νησί της Μυκόνου για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Μυκόνου καθώς και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί.

Αρχικά ευχαριστούμε θερμά την Έπαρχο Θήρας κ. Λειβαδάρου Θεώνη για τη μια ακόμη φορά αμέριστη βοήθεια της και την ακτοπλοϊκή εταιρία Sea Jet και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της κ. Ηλιόπουλο.

Τον Πρόεδρο του Α.Ο. Μυκόνου κ. Κουκά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξαν καθώς και τους επιχειρηματίες του νησιού κ.κ. Δακτυλίδη Σταμάτη και Ασημομύτη Πέτρο για την βοήθεια που μας προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής μας στο νησί της Μυκόνου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον μέγα χορηγό της φετινής μας χρονιάς, την εταιρία BUS TRAVEL η οποία για μια ακόμη φορά είχε την επιμέλεια του ταξιδιού και στάθηκε στο πλευρό μας εξυπηρετώντας τις ανάγκες μετακινήσεων της αποστολής μας με τον καλύτερο τρόπο!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares