Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 00:11

Πρωταθλητής με σκόρερ τον Μπουλάρι

Πρωταθλητής Ελλάδος στο πρωτάθλημα της superleague, μετά τον Αντώνη Φούαση στέφθηκε και ο Ναξιώτης αθλητής Εμιλιάνο Μπουλάρι που φέτος αγωνιζόταν στην K15 του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό πού έγινε στο γήπεδο στους Ζωσιμάδες. Ο πρώην παίχτης του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ μπήκε σαν αλλαγή και μετά απο λίγο σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού. Το πρωτο γκολ το σημείωσε ο Γεωργαντής.
Σε δηλώσεις που έκανε στο football academies ο Εμιλιανο ειπε ''Ηθελα πολύ να σκοράρω. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Μας άξιζε αυτή η νίκη και παλέψαμε πολύ για να έρθει. Όχι μόνο σήμερα αλλά από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να πετύχω τα όνειρα μου στον Ολυμπιακό".

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (63' Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57' Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41' Μπαταλάμας -78' Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51' Μπούμπα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57' Τσακίρης), Τσέργας (78' Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74' Τασιάς), Φέκκας (63' Μπουλάρι), Μούγιος (80' Κουλουριώτης).

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares