Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 21:12

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου σχετικά με τον ορισμό των διαιτητών στον τελικό του πρωταθλήματος VOLLEYLEAGUE μεταξύ των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

Αξιότιμοι Κύριοι

Όπως σας είναι γνωστό την 28/4/2016 η ομάδα μας αγωνίζεται στον 4οΤελικό του Πρωταθλήματος VOLLEYLEAGUE 2016 στην Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑΟΚ, ένας αγώνας που ενδέχεται να κρίνει τον Πρωταθλητή της φετινής Χρονιάς .

Η ομάδας μας σε όλη της την διαδρομή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία έχει αποδείξει ότι κύριο μέλημά της είναι το «εύ αγωνίζεσθαι» και η διδαχή Πολιτισμού μέσω του Αθλητισμού, αντίστοιχα το ίδιο θεωρούμε ότι πρεσβεύει και η αντίπαλη (στον αγωνιστικό χώρο μόνο) ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αντιλαμβανόμαστε όμως την ιδιαίτερη πίεση που υπάρχει προς όλα τα εμπλεκόμενα μέλη σας στην διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα ,είναι αξιοπρόσεκτο δε το ότι ο 2οςΔιαιτητής καθώς και οι 2 κομισάριοι (απορίας άξιο ή αλλαγή της τελευταίας στιγμής του ενός κομισάριου εκτός Θεσσαλονίκης με έναν από την Θεσσαλονίκη ο οποίος παρεμπιπτόντως στο προηγούμενο παιχνίδι 22/4/2016 είδε στο video referee αυτό που δεν είδαν χιλιάδες μάτια που έβλεπαν τον αγώνα τηλεοπτικά) έχουν την ιδιαιτερότητα της εντοπιότητας ενώ είναι γνωστό ότι έχετε την επιλογή και άλλων αξιόπιστων λύσεων που δεν δεσμεύονται από την εν λόγω εντοπιότητα και είναι απορίας άξιο που δεν το λάβατε υπόψη σας κατά των ορισμό αυτών.

Επειδή θεωρούμε ότι ακόμη και τώρα δεν είναι αργά, σας ζητούμε να επανεξετάσετε τους ανωτέρω ορισμούς πάντα με σκοπό να διασφαλίσουμε την έξωθεν καλή μαρτυρία σε όλο το χώρο της Ελληνικής Πετοσφαίρισης, και επίσης το κύρος της Ελληνικής Διαιτησίας.

Καταληκτικά ευθαρσώς σας δηλώνουμε ότι δεν αμφισβητούμε την αξιοπιστία κανενός από τους παραπάνω αναφερόμενους αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας:  

   «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια» 

                        Με τιμή

             ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares