Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 22:53

Δηλώθηκε ο πρωταθλητής μας, αλλά...

Τον πρωταθλητή Πανθηραϊκό δήλωσε και επίσημα με έγγραφο και δικαιολογητικά που απέστειλε σήμερα στην ΕΠΟ η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πλέον η συμμετοχή του Πανθηραϊκού στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄εθνική, μπαίνει στην τελική της ευθεία.
Πάντως εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και αυτή έχει να κάνει με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων κ. Διακοφώτης, σήμερα κατατέθηκε επίσης ερώτημα από τις πρωταθλήτριες ομάδες Δωδεκανήσων, Μυτιλήνης (ανεπιβεβαίωτα και Χίου), οι οποίες ρωτούν την επιτροπή εκτάκτων υποθέσεων της ΕΠΟ, αν ο πρωταθλητής Κυκλάδων δικαιούται να λάβει μέρος στα μπαράζ.
Βέβαια αυτό το ερώτημα καταδεικνύει απόλυτα ότι κανένας δεν θέλει στον δρόμο του τον Πανθηραϊκό, όμως κανείς από εμάς δεν ανησυχεί, αφού είναι πράγματα χιλιοειπωμένα και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένο Φρέρη δεν τίθεται κανένα θέμα ανησυχίας, όπως επίσης το ίδιο ισχύει από την πλευρά του Πανθηραϊκού.
Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου τη μία μέρα διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνει καμία κίνηση και πως την επόμενη μέρα καταθέτει ένα τέτοιου είδους ερώτημα. Προφανώς ή ο πρόεδρος θόλωσε τα νερά ή τα δημοσιεύματα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας.
Η ειδική επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει στα μέσα της επόμενης βδομάδας προκειμένου να απαντήσει στις ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τα ταξίδια που έπονται.
Εμείς θα συστήναμε στις ομάδες των άλλων νομών να δεχθούν να αγωνιστούν μέσα στο γήπεδο και να αφήσουν κατά μέρος να ''νομικίστικα τερτίπια''.
Το έγγραφο της ΕΠΣ Κυκλάδων

2016 04 28

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares