Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 21:04

Ανοικτή η υπόθεση παραμονής.‏..

Δύο αγωνιστικές απομένουν στον όμιλο παραμονής στην Α κατηγορία Κυκλάδων και οι 4 από τις 6 ομάδες που συμμετέχουν θα παλέψουν για να αποφύγουν τις 2 τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Β κατηγορία και την τρίτη που παραπέμπει σε αγώνα μπαράζ με τον Μαρπησσαϊκό.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Το Φιλώτι που ηττήθηκε μόνο στην Σίφνο και ο ΑΟ Πάρου που κέρδισε τα ματς που έπρεπε είναι οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην Α κατηγορία την επόμενη σεζόν.
Όντας και οι δύο βαθμολογικά αδιάφοροι θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, μιας και έχουν ολοκληρώσει τα μεταξύ τους. 

Ας δούμε αναλυτικά την κατάσταση των υπολοίπων ομάδων.
ΠΑΓΟΣ
Έχει 14 βαθμούς και δύο εκτός έδρας αγώνες με Παμμηλιακό και ΑΟ Πάρου. Κινδυνεύει μόνο με το ενδεχόμενο να παίξει μπαράζ. Στην ουσία χρειάζεται μία ισοπαλία στη Μήλο για να ξεμπερδέψει.
Αν ηττηθεί πρέπει να κερδίσει στην Πάρο την τελευταία αγωνιστική, ενώ αν φέρει ισοπαλία θα μετρήσει το σκορ που θα χάσει στην Μήλο για την περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παμμηλιακό.
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ
Με 9 βαθμούς και δύο εντός με Πάγο και Φιλώτι, κρατά την τύχη στα χέρια του μόνο όσον αφορά να παίξει μπαράζ. Αν κάνει δύο νίκες θα περιμένει να σκοντάψει ο Πάγος στην Πάρο την τελευταία αγωνιστική.
Παράλληλα θα έχει στο μυαλό του να κερδίσει με καλύτερο σκορ από το 3-2 που είχε χάσει στον Πάγο, κάτι που δεν ισχύει στο ματς με το Φιλώτι, όπου θα του αρκεί η νίκη με οποιοδήποτε σκορ.
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ
Στους 8 βαθμούς η ομάδα της Άνδρου, χρειάζεται οπωσδήποτε τις νίκες με ΑΟ Πάρου εντός και Πανσιφναικό εκτός και παράλληλα να χάσουν βαθμούς οι αντίπαλοι του. Έχοντας περάσει μεγάλες περιπέτειες φέτος θα κάνει την ύστατη προσπάθεια.
Θεωρητικά είναι θετικό πως ο μεν ΑΟ Πάρου δεδομένης και της δυσκολίας της μετακίνησης είναι άγνωστο με τι ελλείψεις θα μεταβεί στην Άνδρο, όμως την τελευταία αγωνιστική ακόμη και αν ο Πανσιφναικός ηττηθεί στη Νάξο από το Φιλώτι και χάσει τις ελπίδες του, η ομάδα της Σίφνου έχει αποδείξει ότι κτυπά κάθε παιχνίδι, οπότε δεν θα είναι καθόλου εύκολο να πάρει το τρίποντο.
Σε κάθε περίπτωση η τύχη του Ανδριακού δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον.
ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ
Πηγαίνει για το θαύμα έχοντας 6 βαθμούς. Προυπόθεση για να διατηρήσει τις μαθηματικές του ελπίδες είναι να κερδίσει στο Φιλώτι. Πάντως το έχει ξανακάνει φέτος και η τελευταία νίκη του επί του Παμμηλιακού μας υποχρεώνει να μην τον ξεγράφουμε. Άλλωστε ακόμη και να μην αποφύγει τον υποβιβασμό, θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι.
Αναλυτικά η βαθμολογία σε 8 αγώνες:

1. Φιλώτι 24 και 21-11 γκολ

2. ΑΟ Πάρου 16 και 18-13 γκολ

3. Πάγος 14 και 19-13 γκολ

-------------------------------------------

4. Παμμηλιακός 9 και 16-11 γκολ

-------------------------------------------

5. Ανδριακός 8 και 16-19 γκολ

6. Πανσιφναϊκός 6 και 5-28 γκολ

Τα παιχνίδια που απομένουν:

9η αγωνιστική

Παμμηλιακός-Πάγος

Φιλώτι-Πανσιφναϊκός

Ανδριακός-ΑΟ Πάρου

10η αγωνιστική

Παμμηλιακός-Φιλώτι

Πανσιφναϊκός-Ανδριακός

ΑΟ Πάρου-Πάγος

Υπενθυμίζουμε πως αν ο Πανθηραικός ανεβεί στην Γ Εθνική, τότε θα υποβιβασθούν μόνο δύο ομάδες.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares