Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016 15:21

Άσσος και Over 2.5 στη Μαδρίτη

Γνωστό θα γίνει σήμερα το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένει από χθες μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Θα μας απασχολήσει το σπουδαίο ματς του «Μπερναμπέου», όπως επίσης και αναμετρήσεις σε Φινλανδία και Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων μας, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις πιο λεπτομερείς αναλύσεις αγώνων και να διαλέξετε τα κορυφαία προγνωστικά πάμε στοίχημα.

Κερδίζει με Over 2.5 η Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, όπου επιλέγουμε Άσσο και Over 2.5 σε απόδοση 2.15. Η «βασίλισσα» είναι δεδομένο ότι χρειάζεται τη νίκη απόψε, καθώς οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ σημαίνει αυτόματα… αποκλεισμό (ενδεχόμενο 0-0 στέλνει το ματς στην παράταση). Οι οιωνοί, πάντως, είναι θετικοί, καθώς οι Μαδριλένοι έχουν πάρει την πρόκριση στις 22/23 περιπτώσεις διπλών αγώνων, στις οποίες συνδύασαν με εκτός έδρας ισοπαλία το πρώτο ματς. Ταυτόχρονα, το «Μπερναμπέου» αποτελεί «κάστρο» για τη Ρεάλ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς εντός έδρας μετρά 5/5 νίκες με απολογισμό γκολ 18-0! Θετικότατη είναι και η πρόσφατη παράδοσή της απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους. Όσον αφορά τα… εντός των συνόρων ζητήματα, το νικηφόρο 0-1 του περασμένου σαββατοκύριακου απέναντι στη Σοσιεδάδ αποτέλεσε το 10ο σερί τρίποντο σε επίπεδο Πριμέρα, διατηρώντας τη Ρεάλ στο -1 από το ζευγάρι κορυφής των Μπάρτσα και Ατλέτικο. Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, καλείται να αποδείξει στη σημερινή ρεβάνς ότι αποτελεί έναν ισότιμο συνδιεκδικητή της πρόκρισης στον τελικό. Η απειρία της σε… υψηλά επίπεδα της διοργάνωσης (σ.σ. συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ) φάνηκε ξεκάθαρα στο πρώτο ματς του «Ιτιχάντ», όπου μάλλον… φοβήθηκε τη Ρεάλ περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Οι Άγγλοι, πάντως, δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα, καθώς ουσιαστικά παίζουν για δύο αποτελέσματα (οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ τους στέλνει στον τελικό). Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα συνέθεσαν το φετινό εκτός έδρας σερί της Σίτι σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «πολίτες» να έχουν δεχθεί γκολ και στα πέντε ματς. Σημειώστε, επίσης, ότι η ομάδα έχει υποστεί τον αποκλεισμό στις πέντε περιπτώσεις διπλών ευρωπαϊκών αγώνων, στις οποίες έφερε εντός έδρας ισοπαλία στο πρώτο ματς.

Παίρνει το ματς η Μάριεχαμν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μάριεχαμν – Παλοκέρχο Βάνταα, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.95. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Μάριεχαμν, μετά τη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική σε συνδυασμό με την ήττα της Ελσίνκι. Η ομάδα των Βίρτανεν και Λούντμπεργκ φιλοξενήθηκε από την Ιλβ, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρη στο τέρμα του Ντάφαα στο έβδομο μόλις λεπτό της διοργάνωσης. Με τη νίκη της αυτή, η Μάριεχαμν παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής. Απ’ την άλλη, τον τέταρτο βαθμό της μετά από έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει την προηγούμενη αγωνιστική η Παλοκέρχο Βάνταα. Προερχόμενη από δυο σερί ήττες, η ομάδα του Σέφκι Κούτσι φιλοξένησε την πρωταθλήτρια Σεϊναγιόεν, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αυτό ήταν και το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί στο τελευταίο. Εκτός έδρας είναι και η μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα, όταν και είχε επικρατήσει στην έδρα της Κουόπιο με 2-3.

Μπορεί το «διπλό» η Φόρεστ Γκριν

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Ντόβερ – Φόρεστ Γκριν, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.03 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε η Ντόβερ Αθλέτικ, μετρώντας 80 βαθμούς μετά από 46 παιχνίδια, ισοβαθμώντας παράλληλα με την Γκρίμσμπι, κόντρα στην οποία υστερούσε σε απολογισμό τερμάτων. Δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τη χρονιά, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά από έξι αγωνιστικές, όπου είχε απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κρις Κίνεαρ φιλοξένησε τη Φόρεστ Γκριν, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1, με τον Κίνεαρ να δίνει χρόνο σε νέα παιδιά και σε όσους δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά. Αυτή ήταν και η πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα μετά από έξι παιχνίδια, όπου και μετρούσε τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Απ’ την άλλη, καλό φαίνεται πως έκανε στην Φόρεστ Γκριν, η απομάκρυνση του Άντι Πίνοκ από τον πάγκο της. Μετά από εφτά αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», όπου και μετρούσε πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, η «Ρόβερς» φιλοξενήθηκε από την Ντόβερ Αθλέτικ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Με τον Σκοτ Μπάρλετ να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, η Φόρεστ Γκριν κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό», επικρατώντας με 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 52ο λεπτό ο Γουίλιαμς. Παραμένει έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την οποία είχε «κλειδώσει» εδώ και πολύ καιρό, τερματίζοντας δώδεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ και οκτώ πάνω από την τρίτη Μπρέιντρι Τάουν. Σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Ντόβερ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares