×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016 22:43

Να χαρούμε την γιορτή

Λίγο πριν το τζάμπολ στο F4 Ανδρών που θα διεξαχθεί στο νησί της Σαντορίνης το sportcyclades.gr συνομίλησε με τον πρόεδρο της Α.Ε.Σ. κ. Βαλάντη Βλαβιανό, ο οποίος μας μίλησε για τη διοργάνωση, τους φετινούς στόχους της ομάδας, την άνθιση του αθλητισμού της Σαντορίνης και πολλά άλλα…

-Κ. Βλαβιανέ σας ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ευκαιρία να μιλήσουμε σήμερα. Μια ακόμη μπασκετική χρονιά κορυφώνεται με την συνδιοργάνωση σας με τον ΔΑΠΠΟΣ για το φετινό F4 Ανδρών ΕΣΚΚ. Δύο λόγια για τη διοργάνωση…
''Πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της ενημέρωσης του Κυκλαδίτη φίλαθλου ο οποίος μέσα από τη σελίδα σας έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα αθλητικά δρώμενα του νομού μας. Η φετινή διοργάνωση του F4 αποτελεί μια ''φυσική συνέχεια'' των διοργανώσεων που έχει διεκδικήσει και αναλάβει μέχρι σήμερα το νησί μας υπό την αιγίδα του ΔΑΠΠΟΣ και αποτελεί και ένα στοίχημα για εμάς στο να φανεί το νησί μας για μια ακόμη φορά φιλόξενο στον Κυκλαδίτη αθλητή αλλά και στον φίλαθλο κόσμο ο οποίος θα παρακολουθήσει την διοργάνωση. Πιστεύουμε και είμαστε πεπεισμένοι πως όλοι θα ευχαριστηθούν στο έπακρο μια άρτια οργανωμένη γιορτή του μπάσκετ.'Άλλωστε η εμπειρία του Οργανισμού από τις διοργανώσεις του βόλεϊ και όχι μόνο, αλλά και από τις δικές μας, τις μπασκετικές, νομίζω πως το εγγυάται στο έπακρο''.
-Είδαμε από την αρχή της σεζόν να έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη με φετινό στόχο όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο στόχος παραμένει;
''Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σεζόν η διοίκηση έχει θέσει σαν στόχο τα προαναφερόμενα και πια είμαστε στην τελική ευθεία ή αν θέλετε στην ευθεία της… αλήθειας''.
-Το ''έχετε πάρει σοβαρά'' δηλαδή…
''Ο σωστός σχεδιασμός και οι νέες βάσεις που μπήκαν στην ομάδα μας μετά την συνένωση μας με τον Άτλαντα, το νέο ηλικιακά Δ.Σ., η σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες μας που ήδη αποδίδει καρπούς, ακόμα και η αλλαγή της ονομασίας της ομάδας αν θέλετε, όλα συνηγόρησαν στο ότι πια η ώρα για να τεθεί ένας μεγαλύτερος στόχος έχει έρθει.'Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αν μπορεί κάποιος να το πει έτσι. Πρώτα θεωρήσαμε σωστό να ''νοικοκυρευτούμε'' και μετά να ονειρευτούμε. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για το παραπάνω βήμα. Γι΄ αυτό έγιναν και οι όποιες φετινές ενισχύσεις''.
-Η αλήθεια είναι πως οι κ.κ. Κωνσταντινίδης και Βουρτζούμης αποτέλεσαν μεγάλες εκπλήξεις. Ειδικά ο κ. Βουρτζούμης ήταν αν μη τι άλλο μια ηχηρή μεταγραφή η οποία όμως βρήκε και κάποιους να διαφωνούν…
''Καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Η υπομονή και η επιμονή όμως είναι αυτές που φέρνουν τα αποτελέσματα στον αθλητισμό. Τρανή απόδειξη ήταν και η παρουσία του κ. Βουρτζούμη στη μέχρι τώρα σεζόν αλλά και η αγάπη και ο σεβασμός που εισέπραξε, πέραν μεμονωμένων περιπτώσεων, από τους αντιπάλους. Στο τελευταίο παιχνίδι μας η ομάδα του Α.Ο. Πάρου φωτογραφήθηκε μαζί του μετά τη λήξη του αγώνα. Όμορφες στιγμές… Αθλητικές… Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως επειδή αγωνίζεται στην ομάδα ένας παίχτης τέτοιου βεληνεκούς πως οι όποιες επιτυχίες θα κατακτηθούν χωρίς κόπο και ιδρώτα''.
-Φέτος τα τμήματα υποδομής σας έκαναν ίσως την καλύτερη χρονιά τους από ποτέ. Πόσο σημαντικό είναι για ένα Δ.Σ. να το ζει αυτό;
''Είναι σαν 10 πρωταθλήματα και άλλες τόσες ανόδους μαζί… Ειλικρινά σας το λέω. Εμείς σαν Δ.Σ. όταν οι Παίδες μας κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Κυκλάδων ίσως να πανηγυρίσαμε πιο πολύ από τα ίδια τα παιδιά. Ήταν μια λύτρωση και παράλληλα μια έξτρα ώθηση για όλους μας να συνεχίσουμε. Πολλοί από εμάς ξεκινήσαμε από τα τσιμεντένια γήπεδα των Φηρών και του Καμαρίου τη δεκαετία του ΄90. Ονειρευτήκαμε, παλέψαμε, μείναμε και επιμείναμε, είδαμε να γίνεται το κλειστό γυμναστήριο, να γεμίζει, να ανθίζει και ήταν πραγματικά σαν μια δικαίωση για εμάς. Μια δικαίωση για όλα που άργησε 20-25 χρόνια άλλα άξιζε τον κόπο''.
-Γενικά φέτος είναι μια χρονιά, ή ίσως μια ακόμη χρονιά, που το νησί ανθεί αθλητικά.
''Ναι ίσως φέτος να είναι μια από τις σημαντικότερες χρονιές σε όλα τα αθλήματα για το νησί μας, κάτι που μόνο περήφανους μας κάνει σαν Σαντορινιούς αλλά και σαν ανθρώπους του αθλητισμού. Ξέρετε με την δημιουργία του Κλειστού γυμανστηρίου και με την πορεία των χρόνων ωριμάσαμε και εμείς σαν παράγοντες. Πια στο νησί μας δεν υπάρχουν οι ''ποδοσφαιρικοί'', οι ''μπασκετικοί'' ή όποιος άλλος. Υπάρχει η αγάπη για το νησί, η αγάπη για τον υγιή αθλητισμό, για το κάτι μεγαλύτερο το οποίο όμως είναι και ενωτικό''.
-Να επιστρέψουμε στο F4. Τι να περιμένουμε από οργανωτικής πλευράς;
''Θα μου επιτρέψετε να κρατήσω τα χαρτιά μου κλειστά σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο που θέλω είναι να απευθύνω ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας στο να έρθει να παρακολουθήσει τις 4 καλύτερες φετινές ομάδες του νομού μας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών. Στα της οργάνωσης να ξέρετε πως και εμείς και το ΔΑΠΠΟΣ αλλά και η ΕΣΚΚ έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό για να ευχαριστηθεί ο κόσμος αυτή τη γιορτή του μπάσκετ''.
-Μιας και αναφέρατε την ΕΣΚΚ θα θέλαμε δύο λόγια για τη διεξαγωγή των φετινών διοργανώσεων.
''Κοιτάξτε, ο νομός μας όπως και εσείς θα ξέρετε, είναι ο πιο δύσκολος της χώρας όσον αφορά την διεξαγωγή αγώνων κλπ. Η αλήθεια είναι πως η ΕΣΚΚ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει αρκετές κινήσεις με θετικό πρόσημο οι οποίες και δε θα πρέπει να μείνουν ασχολίαστες. Εμείς σαν Α.Ε.Σ. είμαστε ανοιχτοί και στο να βοηθήσουμε και στο να συζητήσουμε βελτιωτικές κινήσεις αλλά και να ακούσουμε τα υπόλοιπα σωματεία. Μια θετική κίνηση και λίγο περισσότερη προσπάθεια θέλει από όλους μας και πιστεύω πως στο μέλλον θα γίνουν ακόμη καλύτερα και ευκολότερα τα πράγματα. Συνεργασία χρειάζεται και καλή θέληση''.
-Κάτι για το τέλος;
''Να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την ευκαιρία που μας δώσατε στο να ακουστούν οι σκέψεις μας και να καλέσω για μια ακόμη φορά τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να γεμίσει τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου μας για να απολαύσει αυτή την μπασκετική γιορτή''.

OLOI KENTRO NAXOS

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares