Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 13:06

Δε χάνει η Εβιάν

Μετά από ένα τριήμερο με έντονες συγκινήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων την Παρασκευή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία Β' Γαλλίας.

Με το κίνητρο της Εβιάν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα Νανσί – Εβιάν, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.38. Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης της Δευτέρας η Νανσί και ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Βαλενσιέν. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έπαιζε τη «ζωή» της, την ίδια στιγμή που οι παίκτες του κόουτς Κορέα ήταν φανερό ότι δεν είχαν το ίδιο έντονο κίνητρο μετά την οριστική εξασφάλιση της ανόδου. Παρά την ήττα, η Νανσί παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 68 πόντους, στο +1 απ’ τη δεύτερη Ντιζόν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να άργησε, αλλά στο κατάλληλο σημείο η Εβιάν έδειξε την ποιότητα της και πήρε αυτό που ήθελε. Δεν είχε άλλα περιθώρια κόντρα στην αδιάφορη Μπρεστ την περασμένη εβδομάδα, οτιδήποτε διαφορετικό απ’ τη νίκη θα ισοδυναμούσε με «ταφόπλακα». Τελικά, σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επέστρεψε στα «τρίποντα» έπειτα από 10 αγωνιστικές (0-6-4), ήταν μόλις το δεύτερο στις τελευταίες 14 (2-6-6) και τρίτο στις τελευταίες 22 (3-7-12)! Ευνοήθηκε και απ’ τα άλλα αποτελέσματα η Εβιάν, που ανέβηκε στους 36 πόντους και βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, καθότι διαθέτει καλύτερη διαφορά τερμάτων απ’ τη Σοσό (+4).

Με τα γκολ στη Σκωτία

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Ινβερνές – Νταντί Γιουνάιτεντ. Οριστική έγινε η παραμονή για την Ινβερνές, μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Πάρτικ Θιστλ την περασμένη εβδομάδα. Το τελικό 1-4 ήρθε να προστεθεί στο εντός έδρας 3-1 επί της Κιλμάρνοκ και έφερε τους γηπεδούχους στους 46 πόντους και το +11 απ’ την 5η Κιλμάρνοκ, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την αποφυγή των μπαράζ. το 4-1-2 το ρεκόρ της Ινβερνές στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, στο 2-1-2 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια. Με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι πλέον η Νταντί Γιουνάιτεντ, μετά τον οριστικό υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Η ήττα 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Νταντί την περασμένη Δευτέρα «σφράγισε» με τον πιο οδυνηρό τρόπο το φινάλε της 20ετους παρουσίας της ιστορικής ομάδας στα «σαλόνια» της Πρέμιερσιπ. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Νταντί Γιουνάιτεντ, που πλέον δεν έχει τίποτα να διεκδικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Περιμένουμε αρκετά γκολ απόψε, θα πάμε με το Over.

Κερδίζει η Μποέμιαν

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Διπλό σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι Φιν Χαρπς – Μποέμιαν. Προβλημάτισε ξανά με την εμφάνιση της η Φιν Χαρπς την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με την προτελευταία Γουέξφορντ. Πέταξε βαθμούς κόντρα σε μια βατή αντίπαλο, παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας συνολικά μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς της. Από την άλλη, η Μποέμιαν την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 0-2 από την Νταντάλκ. Ήταν η τέταρτη σερί της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε καμία εξ αυτών δεν μπόρεσε να σκοράρει. Απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, ενώ βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες με την επιστροφή στις επιτυχίες να είναι μονόδρομος.

Το παλεύει ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +12.5 πόντων των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.95. Δεύτερος αγώνας της σειράς σήμερα ξανά στο ΟΑΚΑ και το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι να νικήσει εκ νέου ο Παναθηναϊκός, να προηγηθεί 2-0 και να χρειάζεται μία νίκη στην Θεσσαλονίκη ώστε να προκριθεί νωρίς-νωρίς στους τελικούς. Ο Άρης απέδειξε στον πρώτο αγώνα ότι είναι εξαιρετική ομάδα, πλήρως οργανωμένη αλλά για άλλη μια φορά φάνηκε ότι τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει σε ένα ολόκληρο 40λεπτο, οπότε κάποια στιγμή καταρρέει. Παρόμοιο ματς αναμένουμε και σήμερα με τον Πρίφτη να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη της Τετάρτης εκεί που επέμενε να παίζει άμυνα ζώνης και να δέχεται μακρινά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην είχε την δυνατότητα να πλησιάσει για να απειλήσει ουσιαστικά. Επιλογή ο Άρης με τους 12.5 πόντους πλεονέκτημα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares