Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 22:45

Στον «θρόνο» των Κυκλάδων η Α.Ε. Σαντορίνης [pics]

Θριαμβεύτρια ομάδα του F4 Ανδρών που ολοκληρώθηκε πριν λίγο αναδείχθηκε η ΑΕ Σαντορίνης, που πήρε τον τελικό 73-39 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου και στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι Σαντορινιοί διαφύλαξαν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του φαβορί και σήκωσαν τον τίτλο μέσα στο «σπίτι» τους, απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Μυκόνου, που φέτος έκανε την υπέρβαση, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε f4 και μάλιστα καταφέρνοντας να αγωνιστεί στον τελικό.

Η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλευόμενη την ευστοχία της κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με… 16-0. Από την άλλη η ομάδα της Μυκόνου προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να είναι εύστοχη με το δεκάλεπτο να τελειώνει με 20-9.KOYPA 2016 ANDRES 1

Από εκεί και ύστερα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους για την Α.Ε. Σαντορίνης, η οποία κράτησε τη διαφορά στο διψήφιο αριθμό και δε κινδύνεψε μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι Μυκονιάτες από την άλλη αν και έβγαλαν ενέργεια ζωντάνια και διάθεση δε κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά.

Στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα βραβεύτηκαν από την Α.Ε. Σαντορίνης και τον ΔΑΠΠΟΣ παίχτες και τιμώμενα πρόσωπα που πρόσφεραν στο Κυκλαδίτικο Μπάσκετ.

Διαιτητές: Ισηγώνης και Σαμοθράκης

Α.Ε. Σαντορίνης – Α.Ο. Μυκόνου 73-39

Δεκάλεπτα: 20-9, 19-10, 20-11, 14-9

Α.Ε. Σαντορίνης ( Κωνσταντινίδης ): Σιέχου, Μπαλιάκας, Σταύρου 4, Κατικαρίδης, Μιχαλέλης 4, Βίλας 16 (1), Μηλιάρας 3, Βουρτζούμης 14, Παντζιαρίδης, Παπαδόπουλος 23 (1), Πετράκης 7, Παπασταματίου 2,

Α.Ο. Μυκόνου ( Σκόρδρος) : Μπομπάι 3 (1), Μπάλλας 2, Σώχος, Κουτσούκος 3 (1), Σαχάς Γ. 5, Σαμάνογλου, Κουσαθανάς, Σαχάς 15, Κέφης, Βασίλιεβ, 7, Κονταρίνης, Κολιούλης 4

  • Μοναδική στιγμή του τελικού η επίσκεψη στο ημίχρονο του Γιάννη Ιωαννίδη στον αγωνιστικό χώρο, όπου συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ βραβεύτηκε, τόσο από την ΑΕ Σαντορίνης και τον πρόεδρο της κ. Βλαβιανό, όσο και από τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Τζούρο.
  • Βραβεύσεις είχαμε σε πολλούς που προσφέρουν γενικότερα στον χώρο του Μπάσκετ στη Σαντορίνη.
  • Μετά το τέλος της αναμέτρησης βραβεύθηκε η καλύτερη πεντάδα του FinalFour.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον τελικό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares