Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 15:53

Η απάντηση των πρωταθλητών

Μετά την καυστική ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι παίκτες του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια και αυτή της ΕΣΚ Κυκλάδων, ήρθε η σειρά της πρωταθλήτριας ΑΕ Σαντορίνης να τοποθετηθεί.

Τα … απόνερα από το φάιναλ φορ της Σαντορίνης καλά κρατά… Οι αθλητές του ΑΠΑΣ τα Φανάρια προχώρησαν χθες (10/05) σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας μέσω ανοιχτής επιστολής για όσα συνέβησαν στη διάρκεια της παρουσίας τους στη Σαντορίνη με αποκορύφωμα την απονομή των μεταλλίων για τη 3η θέση στα …αποδυτήριαΑνάμεσα στα άλλα μιλούσαν για μακρινές αποστάσεις όσον αφορά την στέγαση και σίτιση ενώ εξέφρασαν ευχαριστίες τόσο στον κο Βλαβιανό για την υποδοχή που τους επιφύλαξε όσο και στον «προφήτη» κο Σαλάχα, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ήξερε τον …πρωταθλητή. Και η απάντηση της Αθλητικής Ενωσης Σαντορίνης ήταν άμεση. Σήμερα προχώρησαν σε ανακοίνωση όπου προσπαθούν να βάλουν …τέλος στην αποστολή ανακοινώσεων, δίνοντας βάση στο γεγονός ότι «Εύγλωττη απάντηση και απόδειξη της συστηματικής και άοκνης προσπάθειας που καταβάλλουμε και του οργανωτικού επιπέδου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αποτελεί η συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών τμημάτων μας και στα τέσσερα Final4 της Ε.Σ.Κ.Κ. καθώς και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το παιδικό και το αντρικό τμήμα της Α.Ε.Σ.».

Διαβάστε την ανακοίνωση

"Η αιφνιδιαστική απουσία του “ΑΠΑΣ Τα Φανάρια” από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μας έπεισε πως η συμμετοχή του στο F4 είχε ένα σκοπό. Δεν φανταστήκαμε ότι αποκλειστικός σκοπός είναι η συκοφάντηση της διοργάνωσης, η δημόσια τοποθέτηση όμως των αθλητών του σωματείου της Νάξου υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Σε αυτό το ολίσθημα δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε. Εύγλωττη απάντηση και απόδειξη της συστηματικής και άοκνης προσπάθειας που καταβάλλουμε και του οργανωτικού επιπέδου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αποτελεί η συμμετοχή των αντιπροσωπευτικών τμημάτων μας και στα τέσσερα Final4 της Ε.Σ.Κ.Κ. καθώς και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το παιδικό και το αντρικό τμήμα της Α.Ε.Σ.

Είναι κατανοητή η πικρία που εκφράζεται από την ομάδα των “Φαναρίων”. Όμως κρίνεται απαράδεκτη, η ανάρμοστη επίθεσή τους σε μια διοργάνωση που εξελίχθηκε εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΝΟ και ειδικά προς εξυπηρέτηση της ομάδας των “Φαναρίων” μετέφερε το μικρό τελικό μεσημέρι,  ώστε να προλάβουν να αναχωρήσουν με το τελευταίο πλοίο.

Κυρίως όμως δεν θα μείνουμε θεατές όταν η επίθεση στρέφεται στους ανθρώπους που προς τιμήν τους και υποστηρίζοντας τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, υποδέχθηκαν με μεγάλη προθυμία και φιλοξένησαν τους αθλητές και τις αποστολές όλων των ομάδων. Η Α.Ε.Σ ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά τους χορηγούς του Final4 ανδρών 2015-2016 για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και είναι περήφανη για τη συμμετοχή τους στην οικογένεια της Α.Ε.Σ.

Η λαμπρή αθλητική πορεία της ομάδας “ΑΠΑΣ Τα Φανάρια” είναι λυπηρό να σπιλώνεται με ατυχείς τοποθετήσεις, που κάθε γνώστης των γεγονότων μόνο ως γραφικές μπορεί να τις εκλάβει".

Μετά τιμής

Αθλητική Ένωση Σαντορίνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares