Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 15:48

Στα «κίτρινα» η Κελεσίδου

Εντυπωσιακός ο Αρης Θεσσαλονίκης την περσινή χρονιά ετοιμάζεται άμεσα να κλείσει το ρόστερ του για την φετινή και ήδη έκανε τις πρώτες κινήσεις που έχουν άρωμα … Νάξου.

Οι «Κίτρινες» αφού κράτησαν τις Βραζιλιάνες άσους τους και “βαρόμετρο” της φετινής εκπληκτικής πορεία, είναι μία ανάσα σε μία ακόμη αθλήτρια ενώ έκλεισε και την Ειρήνη Κελεσίδου του Πανναξιακού… Αυτή που …κοιτάζει είναι η πρώην μπλοκέρ του Αίαντα Ευόσμου, Εύη Κυριακίδου ώστε να ενισχυθεί στο φιλέ, ενώ με την «Κέλε» βελτιώνει την άμυνά της…  Παράλληλα η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη αναζητά μία καλή ξένη διαγώνια με το βάρος των κίτρινων «λαγωνικών» να πέφτει στις ΗΠΑ.

Επιστροφή, όμως στην 25χρονη Θεσσαλονικιά, Ειρήνη Κελεσίδου, που αποτελεί και το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας

Η έμπειρο λίμπερο, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του Πανναξιακού, ξεκίνησε την καριέρα της από τον Εαρινό (2001-08), για να μεταπηδήσει την επόμενη πενταετία (2008-13) στον Ηρακλή, πριν πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (2013-14) και εν συνεχεία για την ομάδα των Κυκλάδων. Η Κελεσίδου μετράει, επίσης, και συμμετοχές τόσο στην Εθνική ομάδα των γυναικών όσο και στις μικρότερες ηλικίες, όμως, πλέον είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Άρη.

«Ο Άρης είναι ένα σωματείο με πολύ καλή οργάνωση και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να υπάρχει τέτοια ομάδα. Είναι ένα υγιές σωματείο, τόσο από άποψη κλίματος όσο και άποψη λειτουργίας και συνεργασίας του προπονητή με τις αθλήτριες», τόνισε το νέο απόκτημα των «κίτρινων» και σημείωσε «Για εμένα προσωπικά, είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να έχει υψηλούς στόχους, όπως γνωρίζω ότι έχει ο Άρης τη νέα χρονιά, καθώς είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους αθλητές αυτό. Συν φυσικά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα της πόλης μου, που και αυτό το στοιχείο έπαιξε τον δικό του ρόλο».

Επίσης, ερωτηθείσα για τους δικούς της στόχους με τη νέα της ομάδα, είχε να πει: «Στόχος κάθε αθλήτριας είναι να βοηθάει την ομάδα της να πετύχει τους στόχους της. Έτσι και εγώ, μέσα από την προσωπική μου βελτίωση, θέλω να βοηθήσω τον Άρη και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μ΄ επέλεξαν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η Ειρήνη Κελεσίδου αντιμετώπισε φέτος δύο φορές τον Άρη στο πρωτάθλημα ως παίκτρια του Πανναξιακού. Πώς είδε την πορεία των «κίτρινων»: «Ο Άρης για μένα ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και είναι πολύ ευχάριστο για μία ομάδα της πόλης ν΄ ανεβαίνει ψηλά με την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια».

Τέλος, η διεθνής λίμπερο αναφέρθηκε και στο ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Ρετζεπέρη, Γιαννάκη και φυσικά τον προπονητή κ. Σολκίδη, που μ΄ εμπιστεύτηκαν. Ελπίζω να δώσω και εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Pressaris.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares