Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 19:32

Δύο στα δύο ο Πανθηραϊκός!

THIRA GRIPAIOS THIRA GRAFFITI

Ο Πανθηραϊκός έκανε ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων. Η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε από το πρώτο λεπτό του αγώνα δυνατά στο ματς δείχνοντας θέληση και πάθος για τη νίκη.THIRA ENIGMA

Οι παίκτες του Γιώργου Αρχοντάκη κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους απέναντι στον σκληροτράχηλο Ποσειδώνα και με δύο τέρματα των Ζώνα και Γουτσούλα στο πώτο μέρος.
Την Κυριακή, στις 14:30, για τον 10ο όμιλο η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο η οποία πήρε μια επιβλητική νίκη με 5-1 με τον Αίγειρο Μυστεγνών, THIRA NOMIKOS MIXANIKOSκαι πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας από έξι βαθμούς.
Πιο αναλυτικά στο ματς, ο Πανθηραϊκός θα χάσει διπλή ευκαιρία να προηγηθεί στο ματς, μόλις στο 9, με τους Κωλέτση και Ζώνα να μη μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και τον Μπάχα να κάνει δύο σωτήριες αποκρούσεις. Στο 12΄ ήρθε η σειρά του Ποσειδώνα να απειλήσει, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μελέκος θα πιάσει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα θα βρει στο κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.
Τελικά η ομάδα της Σαντορίνης θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 28΄, μετά από οργανωμένη επίθεση και πίεση ο Γουτσούλας θα πασάρει στον Ζώνα ο οποίος με κοντινό θα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Πανθηραϊκος έκανε το 2-0 στο 44’, με τους Βέρμπη με τον Περιάλη να συνεργάζονται άψογα έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον τελευταίο να πασάρει στον Γουτσούλα, οποίος από θέση τετ α τετ με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.THIRA VALVI THISAYROI
Μόλις στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Βέρμπης θα κάνει ένα πολύ δυνατό σουτ το οποίο θα αποκρούσει με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα. Ο Πανθηραϊκός από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πίεζε για ένα τρίτο γκολ, με πιο σημαντική στιγμή στο 57’ με τον Βέρμπη να απειλεί με κεφαλιά τον Μπάχα ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 62΄ ένα πολύ καλό σουτ από τον Ζώνα έξω από την μεγάλη περιοχή όμως ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα απέκρουσε με γροθιές.
Ακόμα μία διπλή ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό αυτή τη φορά με τον Στρατηγάκη να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ με τον Μπάχα όμως δε θα μπορέσει να τον νικήσει, και στη συνέχεια ο Βέρμπης θα σουτάρει και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
THIRA XALARISΣτο 90+ οι Φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, σε ανατροπή, η οποία όμως σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μπακογιάννη και τον βοηθό του κ. Ταμάλη, έγινε εκτός της περιοχής.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Άγγελος Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Μιχάλη Ταμαλή και Χρήστο Βασιλάκο (Αθηνών)
Οι συνθέσεις
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας (82΄Αρβανίτης), Αγοραστός (74’ Μηνδρινός), Περιάλης, Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ζώνας (68 ΄Στρατηγάκης)
Ποσειδών Καρδαμύλων (Λεωνίδας Ευθυμίου) : Μπάχας, Λοίζος (63’ Γαλάνης), Νιάκας, Μπακογιώργης, Γιαβανάκης, Μέλεκος, Μελιτζανής, Σταματελόπουλος (45’ Λαγκωνάς), Πελαντής (78΄Δημητρακάκης), Βελιντάη, Φεγγουδάκης

THIRA MPAGIATIKO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares