×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 11:17

Μεταξά: αλλάζει νησί στις Κυκλάδες;

Ο Ολυμπιακός σέρνει το χορό στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και οι υπόλοιπες ομάδες ακολουθούν αλλά το μεγάλο ερωτηματικό έως τώρα είναι η ΑΕΚ που δείχνει ανίκανη να σχηματίσει ομάδα.

Και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα καθώς η ΕΟΠΕ θα πρέπει άμεσα να κινηθεί ώστε να καλύψει το κενό που ενδεχομένως θα δημιουργηθεί από ενδεχόμενη αποχώρησή της από το πρωτάθλημα. Η κακή συνήθεια να έχουμε μείον μία ομάδα σε ετήσια βάση …καλά κρατεί. Ήδη από την ομάδα της ΑΕΚ έχουν αποχωρήσει οι Κωνσταντινίδου, Κοσμά και Σπανού που οδεύουν προς τον Παναθηναϊκό, η Γιακουμή προς το Μαρκόπουλο (του Γιάννη Νικολάκη που αναζητεί τρεις ξένες αθλήτριες) και η Ιβάνοβα δοκιμάζεται στην Γερμανία… Όσο για τον Μανώλη Ρουμελιώτη; Ο προπονητής της ΑΕΚ συνεχίζει τις δραστηριότητες του στην … άμμο μέσω του beach volley.

Τσβετάνοβα

Επιστροφή όμως στον Ολυμπιακό που μετά την Ζένια Τσίμα από τον Παναθηναϊκό έκανε το τεράστιο μπαμ με την απόκτηση της 25χρονης διεθνούς γερμανίδας διαγώνιας Σάσκια Χίπε (1.86) που θεωρείται η κορυφαία έως τώρα μεταγραφή αθλήτριας στην Ελλάδα… Αντίθετα, η προκάτοχός της Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα αν και έχει προτάσεις από την Ελλάδα (Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, ΑΟ Θήρας και Μαρκόπουλο) δύσκολα θα μείνει καθότι από τη Βουλγαρία η πρωταθλήτρια ομάδα Μαρίτσα (σ.σ. είχε έρθει πέρυσι στη Νάξο για το τουρνουά «Μαρία Μπεμπέτσου - Τζανίνη» την γλυκοκοιτάζει και θέλει να την εντάξει στο δυναμικό της. Αντίθετα, ελεύθερη παραμένει η Μανολίνα Κωνσταντίνου που έχει προταθεί στο παρελθόν και στον Πανναξιακό…

Τοτσίδου

Περνώντας στον Πανναξιακό να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Ρούσης σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της νέας του ομάδας στη Νάξο. Όπως αναφέραμε έχει ήδη χτυπήσει τη πόρτα σε Κωνσταντίνου – Τσβετάνοβα ενώ το ίδιο ισχύει και για την Μαρία Οικονομίδου, η οποία αποχώρησε από τη Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας μετά από δύο χρόνια παρουσίας εκεί. Αντίθετα, δεν υπολογίζει την Κελεσίδου που είναι ήδη αθλήτρια του Αρη Θεσσαλονίκης ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΟ Θήρας έχει καταθέσει πρόταση στην Μεταξά (κεντρική του Πανναξιακού) και ενδεχομένως να την δούμε να μετακομίζει στο γειτονικό νησί. Το μεγάλο στοίχημα για τον Πανναξιακό θα είναι η Σία Τοτσίδου που αποτελεί την ψυχή της ομάδας της Νάξου, είναι στη καρδιά των φιλάθλων της και θα πρέπει άμεσα να κλείσει η περίπτωσή της γιατί ήδη σειρήνες μετακίνησης ηχούν στα αυτιά της…

Επιστροφές

Λίφτινγκ όμως θα έχουμε και στον Παναθηναϊκό όπου ο Δημήτρης Καζάζης όπως όλα δείχνουν έχει το ελεύθερο να αλλάζει τα πάντα… Μετά τις Κωνσταντινίδου, Κοσμά και Σπανού που έρχονται από την ΑΕΚ επιστρέφει η Καναδή Φιλντ που χάθηκε από …γκάφα (σ.σ. λόγω της παράξενης υπόθεσης για μη μεταγραφές τον χειμώνα) ενώ αναμένεται στην Λεωφόρο και η συμπατριώτισσα της, η ακραία Κάιλε Ρίτσε. Μάι από τις Μερτέκη – Νομικού αναμένεται να αποχωρήσει ενώ ερωτηματικό παραμένει η Κουτουξίδου για τη θέση της πασσαδόρου.

Ιακωβίδου

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Ηρακλή Κηφισιάς που βρήκε έναν πολύ καλό χορηγό (Ζερβός από Δούκα) και κοιτάζει τις Κωνσταντίνου – Λαμπρινίδου αλλά και μία εκ των Μερτέκη – Νομικού και Κουτουξίδου από τη στιγμή που δεν ανανεώσουν με τον Παναθηναϊκό… Στην Ηλιούπολη έμεινε τελικά η Γκλιγκόροβιτς ενώ η έκπληξη ακούει στο όνομα Ιακωβίδου με την 20χρονη λίμπερο που έκλεψε φέτος τη παράσταση να επιστρέφει στην Ελπίδα αφήνοντας τον Αρη και βλέποντας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να ατονεί τις τελευταίες ημέρες.. Και τέλος στην Θέτιδα μετά τη παραμονή του Σωτηρόπουλου στο πάγκο για έναν ακόμη χρόνο, προχώρησαν και στην απόκτηση της Αργυροπούλου από την ΑΕΚ και θα καλύψει το κενό της Φραγκιαδάκη που αποχώρησε από την ενεργό ράση.

Με πληροφορίες από το «Φως των Σπορ» 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares