Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 19:28

Στόχος τού Φερστάπεν μία καλή θέση για την εκκίνηση

Σε έναν από τους πρωταγωνιστές τής Formula 1 των τελευταίων εβδομάδων έχει εξελιχθεί ο Μαξ Φερστάπεν με τη νίκη του στον προηγούμενο αγώνα τής Ισπανίας, κι όπως είναι φυσικό και αυτή την εβδομάδα στο Μονακό, ο νεαρός θα ξανά τραβήξει την προσοχή.

Στόχος του αυτή τη φορά είναι η καλή εμφάνιση στα δοκιμαστικά τού Σαββάτου ώστε να μπορέσει να έχει πλεονέκτημα στον αγώνα τής Κυριακής στη στενή διαδρομή τού Πριγκιπάτου. Ο ίδιος δήλωσε:

"Καταρχάς, ο στόχος είναι να μείνουμε μακριά από τον τοίχο, κι εάν το καταφέρουμε αυτό , τότε θα παλέψουμε για το βάθρο. Είναι δύσκολο να προσπεράσεις στο Μονακό, πέρυσι το προσπάθησα και κατέληξα στον τοίχο, οπότε το πιο σημαντικό τώρα είναι οι κατατακτήριες δοκιμές και να ξεκινήσεις στον αγώνα από μία καλή θέση."

Ρον Ντένις: η McLaren θα σταματήσει την κυριαρχία τής Mercedes

   Παρά το κακό φετινό ξεκίνημα αλλά και την καταστροφική περυσινή χρονιά το μεγάλο αφεντικό τής βρετανικής ομάδας, Ρον Ντένις, προχώρησε σε αρκετά αισιόδοξες δηλώσεις, στο BBC, σχετικά με το μέλλον.

"Πραγματικά πιστεύω ότι ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής στους κατασκευαστές μετά τη Mercedes θα είμαστε εμείς. Θα φτάσουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πριν από τους άλλους. Θα είναι δύσκολο αλλά έχω μεγάλη πίστη στην τεχνική ανταγωνιστικότητα τής ομάδας μας και στη Honda. Το επίπεδο των κανονισμών το 2017 θα είναι τέτοιο ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για να δουλέψουμε με τη Honda και να έχουμε αρκετές πιθανότητες την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι θα μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες, δε θέλω να προβλέψω ακόμα για πρωτάθλημα, αλλά ο εκθρονισμός τής Mercedes-Benz θα είναι δύσκολος για όλους πιστεύω όμως ότι εμείς θα τα καταφέρουμε πρώτοι."

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης 

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ένα αστέρι γεννιέται Ο Χάμιλτον επέστρεψε »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares