Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 23:14

Πατέρας ο ''Κίλερ'' του Πανθηραϊκού Δημήτρης Βέρμπης

Μετά τον Βαγγέλη Γκουτσούλα, ο Δημήτρης Βέρμπης έγινε σήμερα με την σειρά του πατέρας, καθώς απέκτησε την κορούλα του. Οι δυο τους στην φώτο κατά την είσοδο τους στον αγωνιοστικό χώρο στον παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων. Μετά τον Βαγγέλη Γκουτσούλα, ο Δημήτρης Βέρμπης έγινε σήμερα με την σειρά του πατέρας, καθώς απέκτησε την κορούλα του. Οι δυο τους στην φώτο κατά την είσοδο τους στον αγωνιοστικό χώρο στον παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων.

Μπορεί να του στέρησαν το πεντακάθαρο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρόδο, αλλά κανείς και τίποτα δεν μπόρεσε να του στερήσει την ευτυχία... Ο λόγος για το ''Κανόνι'' του Πανθηραϊκού, Δημήτρη Βέρμπη, ο οποίος σήμερα έγινε πατέρας, αφού απέκτησε μία πανέμορφη και υγιέστατη κορούλα!

Και επειδή λατρεύουμε τα στατιστικά... Ο Δημήτρης Βέρμπης πλέον σπάει τα πρωτεία του Γκουτσούλα που μέχρι σήμερα ήταν ο μοναδικός πατέρας, μεταξύ των παικτών του Πανθηραϊκού.
Φυσικά ο Πανθηραϊκός ευχήθηκε στον Βέρμπη μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:
Πατέρας έγινε σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δημήτρης Βέρμπης. Η οικογένεια του Πανθηραϊκού, εύχεται στο Δημήτρη και τη σύζυγό του, να τους ζήσει η κορούλα τους, να είναι υγιής και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν!!
Δημήτρη η ομάδα του sportcyclades.gr σας εύχεται να δείτε την κορούλα σας ευτυχισμένη!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares