Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 14:36

Ανανέωσε με Φιλώτι ο Μιχαήλοβιτς

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβις θα συνεχίσει στον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ορεινού συλλόγου, επεκτείνοντας για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία.

Ο Σέρβος τεχνικός με την μεγάλη καριέρα κοσμεί με την παρουσία του το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ενώ φέτος κατέγραψε μοναδικά ρεκόρ με τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Σημαντικό θεωρείται και το έργο στις ακαδημίες του Συλλόγου, όπου μετά από χρόνια το Φιλώτι αρχίζει να βλέπει ταλέντα να ξεπετάγονται μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Ο ΖΕΥΣ σας γνωστοποιεί ότι συμφώνησε με τον κ. Giovan Mihajlovic να συνεχίσουν την συνεργασία τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κύριος Mihajlovic θα είναι ο προπονητής σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Ο κύριος Mihajlovic τόνισε μεταξύ άλλων ότι τη προηγούμενη Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με νίκη του ανδρικού τμήματος στη Μήλο.

Με τη νίκη αυτή σφραγίσαμε τη πρώτη θέση στον όμιλο και η ομάδα μας παραμένει στην κατηγορία. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στη διοίκηση όπου όλοι μαζί κάτω απο δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια.

Μετά από πρόταση της διοίκησης να συνεχίσουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο πήρα την απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα του Φιλωτίου για το ανδρικό τμήμα αλλά και τις ακαδημίες.

Οι στόχοι μας θα είναι υψηλοί για την νέα περίοδο για την ανδρική ομάδα αλλά και για τους μικρούς. Εύχομαι σε παίκτες, διοίκηση και φίλους της ομάδας μας καλό καλοκαίρι, με υγεία ο προπονητής σας Giovan Mihajlovic. 

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares