Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 20:03

Έβαλε στεφάνι ο Κορωνιδιάτης Γιαννούλης Φακίνος!

IMG 3698

Την εργένικη ζωή άφησε ο Γιαννούλης Φακίνος, αφού την Κυριακή 22 Μαΐου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία.

fakinos 2Το νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε στο γραφικό πέτρινο εκκλησάκι το Γενέσιον της Θεοτόκου στο Κορωπί και έδωσαν όρκους πίστης και αγάπης παρουσία φίλων και συγγενών. Παράλληλα, ο Γιαννούλης και η Γεωργία έπειτα από το μυστήριο του γάμου βαπτίσαν την 10 μηνών κόρη τους, που της έδωσαν το όνομα «Μελίνα».

Ο Γιαννούλης, του οποίου το όνομα δεν είναι το χαϊδευτικό του, αλλά το βαπτιστικό του κατάγεται από την Κόρωνο της Νάξου και είναι γιος του Νίκου Φακίνου, πέμπτο κατά σειρά παιδί του Ανδρεογιαννούλη όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι τον παππού Γιαννούλη στην Κόρωνο.

Το όνομά του συνδέεται με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε το 1999 στην Κορωνίδα Γαλατσίου μέχρι το 2006. Επόμενο και μεγαλύτερο βήμα του ο Ολυμπιακός. Με τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά και συμπαίκτης του Βραζιλιάνου Ριβάλντο, καταχτάει δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα κύπελλο και το 2008 μένει ελεύθερος όπου μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο  όπου ανακοινώθηκε επίσημα στις 22 Ιανουαρίου του 2008.

Έναν χρόνο αργότερα παίρνει μεταγραφή στην ΓΣ Ηλιούπολη  με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Νότιο όμιλο της Γ' Εθνικής. Αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης έως τον Ιούνιο του 2010, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ταξίδεψε στην Αγγλία για να σπουδάσει. Τον Φλεβάρη του 2011 μεταγράφηκε στην αγγλική ημιεπαγγελματική ομάδα Έμπσφιλτ Γιουνάιτεντ, την οποία βοήθησε να ανέβει κατηγορία από το Νότιο όμιλο της Κόνφερενς στην Κόνφερενς Νάσιοναλ (5η κατηγορία).

fakinos 3Όταν πήγαινε στην Αγγλία για σπουδές κανείς δεν φανταζόταν πόσο μάλιστα ο ίδιος, πως βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη αφού στην Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ οι οπαδοί της τον θεωρούν την «απάντηση στον Φάμπρεγκας»!
Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, κυκλοφορούσε με το προσωνύμιο «Cesc», που του έχουν κολλήσει για την ομοιότητά του με τον Ισπανό χαφ και το οποίο τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα. Μάλιστα, θαμπωμένος από τις ικανότητες του Έλληνα μέσου ο τότε προπονητής του Λίαμ Ντάις είχε δηλώσει:
«Έχει ποδοσφαιρικό μυαλό και καλή τεχνική. Δεν είναι σωματώδης, όμως έχει νεύρο και καλό άλμα. Πέφτει με δύναμη στα μαρκαρίσματα και είναι πολύ ωραίο που τον έχουμε στην ομάδα μας».

Σε ό,τι αφορά τις σπουδές του εδώ και τέσσερα χρόνια ακολουθεί μια διαφορετική καριέρα, αφού πήρε το πτυχίο του το 2011 στο μάρκετινγκ στην Αγγλία από το πανεπιστήμιο του Hertfordshire και πλέον είναι στέλεχος μάρκετινγκ σε μια πολυεθνική εταιρεία με βάση το Λονδίνο.

Το ποδόσφαιρο ωστόσο δεν το έχει εγκαταλείψει, αφού τα τελευταία 2-3 χρόνια αγωνίζεται σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο (Isthmian League)  και η ομάδα που θα παίζει από τη νέα χρονιά είναι η Thamesmead Town FC.

Από εμάς πολλές ευχές και σίγουρα πολλά γκολ στα γήπεδα και στη ζωή τους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

fakinos 10

 

fakinos 4fakinos 5fakinos 6fakinos 7fakinos 8fakinos 9fakinos 11

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares