Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 22:37

«Φωτιά» τα εξοδολόγια στα μπαράζ

Σε έντονη αντιπαράθεση έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες η Ένωση Σάμου με την ΕΠΟ όσον αφορά τα διαιτητικά έξοδα του Πυθαγόρα ο οποίος αγωνίζεται στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το samossport.gr η διαιτησία στο παιχνίδι με τον Α.Ο Ζευγολατιού κόστισε 2.300 ευρώ ενώ αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης επιθέτεται ευθέως κατά του Προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη: "Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα της φροντίδας και της μέριμνας της ΕΠΟ προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και δεν αφορά μόνο το σωματείο της Ένωσής μου, αλλά και τα γειτονικά νησιώτικα σωματεία. Εύγε σας κ. Πρόεδρε!

Για το μόνο που μπορώ να σας δικαιολογήσω, είναι το μεγάλο διάστημα που έχει περάσει από την τελευταία σας ενασχόληση με την καθημερινότητα μιας Ένωσης - μια που η ΕΠΣ Ξάνθης, δεν σας εξέλεξε και κατά τον θυμόσοφο λαό «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος», - με αποτέλεσμα την ολική αμνησία περί των προβλημάτων μας.Ευτυχώς ,που δεν απομένει πολύς χρόνος, για να συνεχίσετε την μεγαλειώδη προσφορά σας».

Βέβαια πέραν ο Πυθαγόρας δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει τόσο βαρύ εξοδολόγιο στην διαιτησία, καθώς οι πληροφορίες του xxsports.gr αναφέρουν πως ο Πανθηραϊκός στο παιχνίδι με την Ρόδο πλήρωσε επίσης 2,300 ενώ ο Αίγειρος στο ματς κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης έφτασε το ποσό των 1,800 ευρώ.

Βάση των παραπάνω θέλουμε να καταλήξουμε στην τεράστια επιτυχία της Ένωσης μας και του Προέδρου Παναγιώτη Διακοφώτη που τήρησε όλα όσα υποσχέθηκε για τους εκπροσώπους μας στις Εθνικές Κατηγορίες. Τα έξοδα της Ρόδου για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα δεν ξεπέρασαν τα 1400 ευρώ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ιάλυσο την περσινή σεζόν. Ο Παναγιώτης Διακοφώτης είχε δεσμευτεί πριν τα περσινά μπαράζ του Ιάλυσου για καλύτερη μεταχείριση σε αυτό το θέμα από την ΕΠΟ και το πέτυχε με το παραπάνω. Ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Νίκος Γιορδάμνης (xxsports.gr)

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares