Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 23:23

Στην Σίφνο για μπαλίτσα τα κορίτσια του Vissas Club

Το Γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε συνεχόμενη ανοδική πορεία στον νομό μας, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που υπάρχουν στις Κυκλάδες.

Μία από αυτές και η Vissas Club, που πρόσφατα ταξίδεψε στην Σίφνο για να δώσει φιλικό με τον Πανσιφναϊκό.
Ποδόσφαιρο φυσικά και παίχτηκε, όμως δεν θα μπορούσε να λείψει και η κοινή έξοδος των δύο ομάδων που απόλαυσαν την μπυρίτσα τους!
Η ανακοίνωση του σωματείου της Σύρου αναφέρει:
Αποστολή στην Σίφνο η γυναικεία ομάδα του Vissas Club
Τα κορίτσια του Vissas Club ταξίδεψαν μέχρι την Σίφνο για να δώσουν ένα φιλικό αγώνα με το γυναικείο τμήμα του Πανσιφναϊκού. Με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ξεκίνησε ο αγώνας και με ωραίες φάσεις συνεχίστηκε όλο το παιχνίδι. Με το σκορ 3-8 για την ομάδα του Vissas Club σφύριξε ο διαιτητής την λήξη του αγώνα δίνοντας συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την άψογη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια δίνουν και τα κορίτσια του Vissas Club στα κορίτσια της Σίφνου για την σημαντική πρόοδο που έχουν κάνει παρ όλο το μικρό χρονικό διάστημα ενασχόλησης τους με το άθλημα. Και οι δυο ομάδες μαζί σε ένα τραπέζι απόλαυσαν μπυρίτσα και καλό φαγητό αναπολώντας τις φάσεις του αγώνα και δίνοντας υποσχέσεις για τον επόμενο.
Το Vissas Club ευχαριστεί τις τα κορίτσια του Πανσιφναϊκού για την άψογη φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά τους. Ραντεβού στην Σύρο.

GYNAIKES ME SIFNO

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares