Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 23:52

Στην Πάρο συνεχίζεται η δράση του HMRT 27-29/5!

Στην καρδιά των Κυκλάδων, το πανέμορφο νησί της Πάρου, θα είναι στραμμένα από τις 27 έως και τις 29 Μαΐου, τα βλέμματα των απανταχού φίλων της ιστιοπλοϊας, αφού στον κόλπο της Παροικιάς θα φιλοξενηθεί ο 2ος φετινός αγώνας του Hellenic Match Racing Tour.

Πιστό στη ναυταθλητική παράδοσή του, το νησί των Κυκλάδων, θα αποτελέσει  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πόλο έλξης των κορυφαίων Ελλήνων ιστιοπλόων, που υπόσχονται και φέτος μοναδικές συγκινήσεις σε όσους βρεθούν στην παραλία της Παροικιάς για να παρακολουθήσουν απο κοντά τους αγώνες.

147a2a74 1485 4815 8236 58b3e2f11188

Άρτι αφιχθείς από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου βρίσκεται μαζί με το πλήρωμά του, Παύλο Καγιαλή και προετοιμάζονται για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παναγιώτης Μάντης και η ομάδα του Nespresso VMG, νικητές του πρώτου αγώνα της σειράς στη Βουλιαγμένη, έχουν ξεκάθαρο στόχο να διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία τους στο θεσμό και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους για το τελικό του Hellenic Match Racing Tour 2016, σημειώνοντας ακόμα μία νίκη στον αγώνα της Πάρου. Από την άλλη μεριά, η αγωνιστική άνοδος του Βαγγέλη Χειμώνα και της Rebuild Construction, έχει ανεβάσει το πήχη των προσδοκιών τους.

17a878eb e102 4f54 8e85 1b876fec1aac

Στο πρώτο αγώνα στη Βουλιαγμένη, ο Χειμώνας και η ομάδα του, έφτασαν μια ανάσα από το να επικρατήσουν της Nespresso VMG στους τελικούς και μάλιστα προηγήθηκαν με 1-0  στις νίκες αλλά μια σειρά από ατυχίες, δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο εν τέλει από την ήττα με 2-1. Απο κοντά, και η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, περυσινή νικήτρια του αγώνα της Πάρου, που άφησε καλά δείγματα γραφής στο πρώτο φετινό αγώνα του HMRT, θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.  Σε κάθε περίπτωση, η αμφίρροπη και συνάμα συναρπαστική φύση των αγώνων Match Race, δίνει τη δυνατότητα σε καθεμιά απο τις οκτώ ομάδες του Hellenic Match Racing Tour, να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ημιτελικούς και κατ’ επέκταση στα μετάλλια, κάνοντας μια καλή εμφάνιση στην προκριματική φάση, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! 

e0b55190 85af 40d7 91f6 1aa8e808b8f9

Ο Δήμος Πάρου, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Blue Star Ferries, βρίσκονται και φέτος στο πλευρό του Hellenic Match Racing Tour και θα συμβάλλουν με την πολύτιμη αρωγή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του. Ταυτόχρονα, το Hellenic Match Racing Tour, με την προβολή του μέσω της εταιρείας παραγωγής, ICARUS Sailing Media, σε τηλεοπτικά δίκτυα από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού του νησιού και την προβολή του σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

5a3c405e b002 4742 9c32 bb350c81b41c

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HELLENIC MATCH RACING TOUR
Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που πραγματοποιείται σε τρία στάδια με τη συμμετοχή κορυφαίων ιστιοπλόων. Μετά από τη πρώτη επιτυχημένη διεξαγωγή του το 2014 και την δεύτερη το 2015, το Hellenic Match Racing Tour, έχει αποκτήσει μια ισχυρή θέση στο χώρο του αθλήματος, με τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους να συμμετέχουν και να ανταγωνίζονται για τον τίτλο του κορυφαίου. 
Το Match Race είναι ένας αγώνας «ένας εναντίον ένα» δημιουργώντας άμεσο και επιθετικό ανταγωνισμό στον οποίο ακόμα και οι συγκρούσεις είναι κάτι συνηθισμένο. Η γρήγορη λήψη αποφάσεων, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομαδική συνεργασία και τη στρατηγική που ακολουθούν οι ομάδες, καθιστούν τον αγώνα συναρπαστικό για το θεατή. Οι αγώνες διεξάγονται σε κοντινή απόσταση από τη στεριά, επιτρέποντας σε όσους το παρακολουθούν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης, σε μερικές από τις πιο θεαματικές γωνιές της Ελλάδας. Τα στιγμιότυπα των αγώνων προβάλλονται από τα κορυφαία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.
Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails, η Qatar Airways, η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία (σύμφωνα με τα βραβεία Skytrax 2015) με στόλο 166 αεροσκάφων που ταξιδεύει σε 152 μοναδικούς προορισμούς, τα ρολόγια EDOX ως επίσημος χρονομέτρης και η σαμπάνια G.H.MUMM που προσφέρει μια ντελικάτη γευστική εμπειρία με champagne cocktails στο party.
Υποστηρικτές του δεύτερου Hellenic Match Racing Tour είναι η Salty Bag, η πρώτη εταιρεία upcycling στην Ελλάδα, με έδρα την Κέρκυρα, η οποία δημιουργεί χειροποίητες τσάντες, ανακυκλώνοντας πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών, η εταιρεία Promopark με τα πρωτοποριακά προϊόντα outdoor branding που διαθέτει, η εταιρεία Stylebox προσφέροντας εξοπλισμό όπως ειδικά stools και table-cubes για το VIP lounge καθώς και η North Sails, εταιρία που κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στο χώρο του luxury sport ρούχου.
Το Hellenic  Match  Racing  Tour είναι μια διοργάνωση της  ICARUS με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.  Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας Icarus Sailing Media με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares