Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 17:01

Mykoleague: Back to Back οι «Καρχαρίες»!

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά οι Sharks υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φλάσκου κατέκτησαν  το βαρύτιμο τρόπαιο της Mykoleague, όπου στο τελικό αντιμετώπισαν τους πολύ δυνατούς Playboys. Όμως η γιορτή του μπάσκετ στο  Δημοτικό της Άνω Μεράς ξεκίνησε πιο νωρίς σε ένα πολύ καλό και δυνατό μικρό τελικό, με τα Remmalakia να κατακτούν τη Τρίτη θέση απέναντι στους Coolous.

Remmalakia – Cooloi 2-0

Ας ξεκινήσουμε όμως από το μικρό τελικό που έγινε… μεγάλος. Μη σας ξεγελάει το σκορ καθώς όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Τα Remmalakiaξεκίνησαν πιο δυνατά το πρώτο σετ και χωρίς να χάσουν το προβάδισμα έκαναν το 1-0 στα σετ, από εκεί και ύστερα οι Cooloiείχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς ξεκίνησαν μπροστά σκορ το 2ο σετ, όμως οι «Κόκκινοι» έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν το 2-0 κατακτώντας έτσι και τη 3η θέση του πρωταθλήματος.

Sharks – Playboys 2-1

Όχι απλά ένα μεγάλος τελικός… αλλά ένας πολύ μεγάλος τελικός, που τα είχε όλα, συγκίνηση ανατροπές και τον Κώστα Κουκά να… σκοράρει. Το ματς ξεκίνησε με το φαβορί τους Sharksνα προηγούνται και να δείχνουν όμως πως θα κάνουν  το δύο στα δύο στα πρωταθλήματα, όμως εκεί ήταν ο Κέφης με τους, Σιούτη, Μπάλλα, Κωνσταντάρα και φυσικά τον Κουκά για να πάρουν το δεύτερο σετ του αγώνα και να κάνουν το 1-1. Στο τρίτο σετ οι Καρχαρίες με τους Γιώργο και Γιάννη Σαχά, Βασίλιεφ, Ασημομύτη, Ρουσουνέλο και τον «Γκούνη» να πάρουν αν και δύσκολα να πάρουν το τρίτο σετ και να κάνουν το BacktoBack.

Άραγε θα ξαναδούμε αυτή την ομάδα…;

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares