Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 19:45

Ξεκίνησαν δυνατά Μάντης και Χειμώνας

ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ HMRT ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ HMRT ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Το συναρπαστικό ταξίδι του Hellenic Match Racing Tour 2016 συνεχίζεται στο 2ο σταθμό της διοργάνωσης, τη Πάρο! Ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος, φιλοξενούν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Τουρ και οι καλύτεροι Έλληνες ιστιοπλόοι βάζουν τα δυνατά τους για το τίτλο του νικητή με φόντο τον πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης μέρας των αγώνων, το ελαφρύ βοριαδάκι που έπνεε από το πρωί στο λιμάνι της Πάρου, επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του 1ου σκέλους των προκριματικών. Οι δυο πρωταγωνιστές του 1ου αγώνα της σειράς στη Βουλιαγμένη, ο Βαγγέλης Χειμώνας με τη Rebuild Construction και ο Παναγιώτης Μάντης με τη Nespresso VMG, προηγούνται στην κατάταξη έχοντας από 4 νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Μάντης μαζί με τον Παύλο Καγιαλή έφτασαν σήμερα το πρωί στο νησί από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου προετοιμάζονται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να πάρουν μέρος στους αγώνες. Στην τρίτη θέση της κατάταξης ακολουθεί με 3 νίκες η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου.

Το τέλος της αγωνιστικής ημέρας βρήκε τους αθλητές να απολαμβάνουν την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της Πάρου που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγκάλιασαν την διοργάνωση.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα συνεχιστούν και αύριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όλες οι ομάδες έχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση στους τελικούς της Κυριακής. 

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares