Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 23:56

Η Nespresso VMG διπλασιάζει τις νίκες της στην Πάρο [vid]

Η NESPRESSO VMG ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η NESPRESSO VMG ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή του Hellenic Match Racing Tour 2016, εξελίσσεται ο Παναγιώτης Μάντης!

Ο τελευταίος μαζί με την ομάδα της Nespresso VMG κατάφεραν να αναδειχτούν νικητές και στον αγώνα της Πάρου και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο με αυτόν της Βουλιαγμένης, δυο εβδομάδες νωρίτερα. Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αθλητών και θεατών κατά τη διάρκεια της 3ης μέρα των αγώνων στην Παροικιά, εδώ όπου φιλοξενείται ο 2ος σταθμός του φετινού Hellenic Match Racing Tour, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να διεξαχθούν παρά μόνο δυο μονομαχίες σε μικρό και μεγάλο τελικό.

Ο Παναγιώτης Μάντης και η Νespresso VMG Team, έχοντας καλύτερη στρατηγική, κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στις νίκες στον τελικό κόντρα στηRebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα. Η τελευταία είχε και πάλι μια σειρά από ατυχίες και σε συνδυασμό με την άπνοια που ακολούθησε δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη 2η θέση του βάθρου. Στο μικρό τελικό, η Dark n' Stormy Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη, με μία μόλις κούρσα στη σειρά της, έκανε το 1-0 στις νίκες επί της Tsoulfas Sailing Team του Θοδωρή Τσουλφά και σκαρφάλωσε στο 3ο σκαλί του βάθρου στη διοργάνωση της Πάρου.

Η αυλαία της διοργάνωση στον πανέμορφο Κόλπο της Παροικιάς, έπεσε με μια εντυπωσιακή τελετή απονομής, με τους αθλητές και τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου. Μετά και την ολοκλήρωση του 2ου σκέλους του Hellenic Match Racing Tour στην Πάρο, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο τελικό της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Οκτωβρίου στο Μικρολίμανο, εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή της φετινής διοργάνωσης. 

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares