Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 14:41

Έρχονται τα τελικά σε Κ17, Κ15 και Κ13 (τρόπος διεξαγωγής)

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα έχουν πραγματοποιηθεί οι τελικοί σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων, σύμφωνα με τον τελευταίο σχεδιασμό της ένωσης.

Ο σχεδιασμός περιέχει και την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων που είναι απαραίτητος για να διεξαχθούν οι τελικές φάσεις.
Πάμε να δούμε τι θα γίνει ανά κατηγορία
Κ13
Γίνονται προσπάθειες τις τελευταίας στιγμής για να γίνει Final Four. Σε περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που θα γίνει και η Κ15. Δηλαδή, ημιτελικοί σε ουδέτερες έδρες και τελικός και πάλι σε ουδέτερη έδρα. Πιθανές ημερομηνίες είναι τα Σαββατοκύριακα 4-5 και 11-12 Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι το Αίαντας Σύρου - Μαρπησσαϊκός και το ΑΟ Μυκόνου - ΠΑΣ Νάξου.
Κ15
Στην Κ15 θα έχουμε δύο ημιτελικούς σε ουδέτερες έδρες, που πιθανόν να πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουνίου, με ίσως μία εξαίρεση ίσως τον ημιτελικό που συμμετέχει ο ΑΟ Μυκόνου, καθώς ίσως μετατεθεί λόγων των αγώνων της κ17.
Πιθανές έδρες είναι η Πάρος για το Αίαντας Σύρου - ΠΑΣ Νάξου και η Νάξος για το ΑΟ Μυκόνου - Πανθηραϊκός. Ο τελικός θα γίνει και πάλι σε ουδέτερη έδρα η στα τέλει της επόμενης βδομάδας ή το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου.
Κ17
Ο τελικός στην Κ17 θα γίνει και αυτός μέχρι της 10 Ιουνίου, πριν η μετά τον τελικό της Κ15. Εκεί σίγουρα έχει προκριθεί ο ΑΟ Πάρου, που περιμένει τους τρεις τελευταίους αγώνες του 1ου ομίλου, όπου ΑΟ Μυκόνου, ΠΑΣ Τήνου και Πάγος διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.
Τα παραπάνω είναι οι σκέψεις και το πλάνο για τις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων υποδομών. Το ακριβές πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των αγώνων θα αποφασιστούν από την ΕΠΣ Κυκλάδων τις επόμενες μέρες.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares