Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 02:42

Αστέρες υψηλού επιπέδου με έκπληξη Μανωλά [pics]

Το ΔΑΚ Νάξου χθες το απόγευμα έλαμψε... Δεν είναι και λίγο να βλέπεις αστέρια των γηπέδων ή μάλλον καλύτερα ''ζωντανούς θρύλους'' να παίζουν ποδόσφαιρο λίγα μέτρα παραπέρα από σένα!

Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (και με την αρωγή των Παλαιμάχων Πανναξιακού ΑΟ), με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Μαργαρίτη να βραβεύει του παλαίμαχους του ΠΣΑΠ.. Οι επίλεκτοι -δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου- αγωνίστηκαν απέναντι στους αντίστοιχους του Πανναξιακού, σε έναν αγώνα που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη, παλαίμαχου παίκτη του Πανναξιακού, με συμμετοχή σε πολλές ομάδες, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη των παλαιμάχων της ομάδας της Νάξου, αλλά έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας το 2015.
Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης διατέθηκαν στα ειδικά σχολεία Κουρνοχωρείου και Χώρας Νάξου.
Ανώτεροι
Και εδώ κάλλιστα χωράει το ρητό που λέει '' Η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται''... οι: Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς, Χαλκιάς, Κυριάκος, Παχατουρίδης και τα άλλα παιδιά μας χάρισαν μαγικές στιγμές χθες στο ΔΑΚ, όπου οι επίλεκτοι του ΠΣΑΠ δικαιολόγησαν απόλυτα γιατί έχουν αγωνιστεί όλοι τους σε επίπεδο super league, γιατί στελέχωσαν τις εθνικές μας ομάδες και πάνω από όλα γιατί πολλοί από αυτούς ήταν στην ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2004... Με λίγα λόγια οι παίκτες του ΠΣΑΠ ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα από τους ερασιτέχνες παίκτες του Πανναξιακού, οι οποίοι θα πρέπει να κρατήσουν την εμπειρία και την τιμή να αγωνιστούν απέναντι στα ιερά τέρατα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά το μεγαλύτερο κομμάτι του μπράβο μας αξίζει στους παλαίμαχους του Πανναξιακού, που αποτελούν σίγουρα το πιο ζωντανό κομμάτι στις Κυκλάδες σε επίπεδο παλαιμάχων, με δεκάδες αποστολές, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας μέσα στη χρονιά, ενώ η λειτουργία τους σαν ομάδα με τακτικές προπονήσεις και συγκεντρώσεις δείχνει από μόνη της ότι το ποδόσφαιρο θα πρέπει να το αγαπάς και να το υπηρετείς σε όλες τις ηλικίες.
Μανωλάς
Έκπληξη και φυσικά υπήρξε, αφού η περίπου 500 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος βρέθηκε στο πλάι των Παλαιμάχων του Πανναξιακού συμμετέχοντας και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα της Νάξου. Φυσικά ο άσος του ''Καμπιονάτο'' και διακαής πόθος πολλών προπονητών σε όλη την Ευρώπη δεν φόρτσαρε για ευνόητους λόγους, αλλά παρόλα αυτά σε ρόλο σέντερ φορ, σκόραρε δύο πανέμορφα γκολ και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που σίγουρα ευχαριστήθηκε που είδε το γέννημα θρέμμα του Πανναξιακού να φορά και πάλι την ''πορτάρα '' στο στήθος.
Σκορ
Το έχουμε αναφέριε αρκετές φορές και θα το ξαναπούμε ακόμη μία... σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις το σκορ δεν παίζει κανέναν ρόλο. Και πόσο μάλλον αν στο γήπεδο βρίσκονται αντιμέτωπες δύο ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικά βιώματα και παραστάσεις από το ποδόσφαιρο.
Οι επαγγελματίες λοιπόν επικράτησαν με 11-2... Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Κώστας Μανωλάς που συμμετείχε τιμητικά με την φανέλα του Πανναξιακού και σκόραρε δύο φορές στο τέλος των δύο ημιχρόνων, ενώ για την Αντιπροσωπευτική Ομάδα του ΠΣΑΠ σκόραραν οι: Κυριάκος, Λυμπερόπουλος (2 γκολ), κατσουράνης (5 γκολ), Κάπος, Κωνσταντινίδης και Λαζανάς (2 γκολ).
Διαιτητές
Διαιτητής ήταν ένα γνωστός από τα παλιά που έχει μετακομίσει στον Πειραιά ο Γιάννης Κοζούμης, ο οποίος με την παρουσία του και την απόδοση του στον αγώνα έδειξε ότι εμείς και μόνο εμείς χάνουμε που δεν τον έχουμε κοντά μας.
Πρώτος βοηθός, ακόμη ένας άξιος ρέφερι που λείπει από το ποδόσφαιρο μας, ο κ. Ψαρράς, ενώ η άλλη βοηθός ήταν η κα. Ψαρρά που ευτυχώ αποτελεί στέλεχος της διαιτησίας των Κυκλάδων.
Οι συνθέσεις
Πανναξιακός (Κατσούλης – Τσιμπλάκης): Περιστεράκης, Βουτσίνος, Παραβατός, Βαθρακοκοίλης Χρ., Μανωλάς Κ., Αγγελής, Κατσούλης Ανδ., Μαρούλης, Κατσάνης, Κληρονόμος, Χασομέρης
Aγωνίστηκαν επίσης οι: Αξαόπουλος, Βαθρακοίλης Μαν., Φακίνος, Βασαλάκης Γ., Βασαλάκης Αντ., Φραγκίσκος Ν., Απειρανθίτης, Κεραμιώτης Γ., Σφυρόερας, Κακλαμάνος, Φάρκωνας. Δεγαϊτας και Μανωλάς Ν.

Επίλεκτοι ΠΣΑΠ (Ζελενίτσας Χ.): Χαλκιάς, Παχατουρίδης, Σπυρόπουλος, Καργιάκος, Νικολόπουλος, Μπασινάς,, Κωνσταντινίδης, Λυμπερόπουλος, Ζαφειράκης, Κατσουράνης, Κάπος
Αγωνίστικαν επίσης οι: Πούλιος, Λαζανάς, Ψαρρής και Μπενετάτος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares