Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 11:50

Κυκλοφόρησε η αφίσα του 11ου Πανκυκλαδικού

Η γιορτή του Μικρού Ποδοσφαιριστή πλησιάζει και όλοι μας ετοιμάζουμε βαλίτσες για την Πάρο που φέτος, σε επίπεδο τουρνουά, θα διοργανώσει την μεγαλύτερη διοργάνωση των Κυκλάδων. Η γιορτή του Μικρού Ποδοσφαιριστή πλησιάζει και όλοι μας ετοιμάζουμε βαλίτσες για την Πάρο που φέτος, σε επίπεδο τουρνουά, θα διοργανώσει την μεγαλύτερη διοργάνωση των Κυκλάδων.

Η Διοργανώτρια Αρχή του Πανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την φετινή αφίσα του 11ου Πανκυκλαδικού που θα διεξαχθεί στην Πάρο από τις 25-28 Ιουνίου.

Διοργανωτές είναι τα τρία σωματεία του νησιού Α.Ο.Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας και Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Πάρου.

Τη διοργάνωση θα στηρίξει και φέτος ο Π.Σ.Α.Π. με έντονη κοινωνική δράση που θα αναπτύξει στην Πάρο εκείνο το 3ήμερο για όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος. Το τουρνουά πραγματοποιείται με την έγκριση της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.
Φέτος, το κεντρικό μήνυμα του τουρνουά είναι "Αφήνουμε τα παιδιά να παίξουν" και επικεντρώνεται σε όλους τους ενήλικες που νομίζουν ότι το παιχνίδι των παιδιών είναι ίδιο με το παιχνίδι ενηλίκων!
Σας περιμένουμε όλους στην Πάρο 25-28 Ιουνίου στη Μεγάλη Γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή!
Η Διοργανώτρια Αρχή αποτελείται από τους Κάμπαξη Δημ., Μαράκη Πέτ., Λιβάνιο Στέλ., Ζαχαρίου Γιαν. και Παπαδάκη Μιχ.

AFISA 11OY

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares