Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 02:23

‘’ΘΥΡΑ 13’’ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ...

PAO-THRISKIA

‘’ΘΥΡΑ 13’’ Σαντορίνης η ονομασία του νέου συνδέσμου οπαδών Παναθηναικού στις κυκλάδες. Πρόκειτε να προστεθεί στην αλυσίδα συνδέσμων Πάρου, Νάξου και Ρόδου.Μία κοινή πορεία με πράσινα όνειρα…Η αγάπη για τον Παναθηναικό στο νησί της Σαντορίνης θα έχει πια το δικό της στέκι.

Ενα στέκι που τόσο πολύ έχει λείψει από ένα καταπράσινο βαμένο νησί…Μία ομάδα ανθρώπων ταυτισμένοι στο όνομα και την δόξα του Παναθηναικού αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν σύνδεσμο έτοιμο να υπηρετήσει το πιστέυω τους. Εναν σύνδεσμο που θα προσφέρει στον κάθε επισκέπτη του νησιού την ευκαιρία William Hill Sports να γνωρίσει τι εστί Παναθηναικός και πάνω απ όλα ‘’ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ’’.

Το γραφειοκρατικό του μέρος είναι στο τελικό στάδιο .Ο χώρος που θα στεγάζει τα πράσινα όνειρα βρίσκεται στην καρδιά της Σαντορίνης. Κάτω από την πλατεία των Φηρών με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ να φωτίζει όλη την πλατεία.

Ανταπόκριση υπάρχει από όλο το νησί και δεν είναι υπερβολή να μιλήσουμε για ένα αρχικό νούμερο μελλών τις τάξεως των 150.

18/3/2012 στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ενώσουμε την φωνή μας ενάντια στους καλούς πελάτες της ευρώπης και ανύπαρκτους της ελλάδος.Το κάθε τι που έχει σχέση με κόκκινο στο νησί μας θα το σβήσουμε, γιατί πολύ απλά θα υπάρχουμε ‘’ΕΜΕΙΣ’’….

‘’Φίλε’’ βάζελε:     Τα ονειρά μας είναι κοινά και πράσινα……..Η τρέλλα μας για την ΠΑΝΑΘΑ μοναδική……Σε περιμένουμε στην δόξα και το μεγαλείο που έχει όνομα:

 

‘’GATE13 PANATHINAIKOS’’

SANTORINI

Πληροφορίες:

Παρασκευάς 6973839363

Γιάννης 6980877039

  8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares