Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 01:21

Θυελλα –Φιλωτι: ''Αστραψε και Βρόντηξε''

THIELLA-FILOTI

 Ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ έγινε στο Δ.Γ. Καμαρίου το πρωί της Κυριακής.’’Αστραψε και βρόντηξε’’ η Θύελλα απέναντι στο Φιλώτι σε μία συννεφιασμένη μέρα και με το ψιλόβροχο να κάνει την εμφανισή του αραιά και που. Κατά διαστήματα η ομάδα της Σαντορίνης έπαιξε θεαματικά με στοιχεία μοντέρνου ποδοσφαίρου και επιθετικού πλουραλισμού.

Αλληλοκάλυψη και πρέσινγκ παντού ενθουσίασαν τους 150 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Γ. Καμαρίου.Σ αυτό βοήθησε καιWilliam Hill Sports το καθαρό και ανοικτό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, που ήρθαν στην Σαντορίνη ναι μεν με απώλειες αλλά με καθαρές βλέψεις επιθετικού ποδοσφαίρου και ότι βγει. Δεν κλείστηκαν στην άμυνα και το πάλεψαν κυρίως επιθετικά με τον Ευριπιώτη. Αμυντικά καθοδηγούσε τους συμπαικτες του ο Μουστάκης Ν, με τον Βασιλάκη Μ. να έχει στο ενεργητικό του πολλές σωτήριες αποκρούσεις…..Στην Σαντορινιά ομάδα το αμυντικό δίδυμο των Μπαλιάκακαι Ζώτου δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, με τον πρώτο να τον βλέπουμε πολλές φορές να ανεβαίνει με την μπάλλα ψηλά.Στα χαφ για άλλη μια φορά κινητήριος μοχλός της ομάδας ο Δαμίγος Ν. ''Το μυαλό της ομάδος'', το μοίρασμα παιχνιδιού και η επιτευξη γκολ μερικά από τα χαρακτηριστικά του.Επιθετικά η Θύελλα είχε λύσεις από παντού. Αριστερά ο Βλαβιανός, δεξιά ο Αρβανίτης (αντικ/κε λόγο τραυματισμού) και στην κορυφή ο Λιγνός Β ταλαιπώρησαν πολλές φορές τους αντίπαλλους αμυντικούς.Γενικά όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων κυμάνθηκαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Με αυτή τη νίκη η Θύελλα μείωσε στους 3 βαθμούς από την κορυφή, παρέμεινε στην 2η θέση με 23 και υποδέχεται πλέων την πρωτοπόρο Ανω Μερά (26 βαθμούς – έχασε από Ανω Σύρο 0-2)) την άλλη Κυριακή στο ντέρμπι κορυφής….Το Φιλώτι ουραγός της βαθμολογίας     θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Αγερσανίου τον Νηρέα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μενδρινού Λ , Δεσύπρη , Αντιμισάρη.

Α΄ημίχρονο:

Eνός λεπτού σιγή  στη μνήμη του Θέμη Τσιρού.

Δυνατά στο παιχνίδι μπαίνει η ομάδα της Θύελλας και με σουτ των Δαμίγου (6’) και Αρβανίτη (9’) απειλεί την εστία του Φιλωτίου με την αμέσως επόμενη φάση (10’) μετά από κεφαλιά ο Αρβανίτης ανοίγει το σκορ.Δεν πέρασε πολύς χρόνος και στο 14’ ο Λυγνός Χ. με σουτ μετα από κόντρα διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδος του. Στο 21’ευκαιρία με τον Αρβανίτη αποκρούει δύσκολα ο Βασιλάκης για το Φιλώτι…..Μέχρι εκείνο το λεπτό οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν κυρίως με την μέθοδο των αντεπιθέσεων χωρίς όμως να έχουν κάτι το θετικό στο τελείωμα των φάσεων.Το παιχνίδι θα κριθεί στο 36΄όταν μετά από σουτ του Δαμίγου η μπάλλα θα κοντράρει σε σώμα αμυντικού και θα ξεγελάσει τον γκολκήπερ του Φιλωτίου, ανεβάζοντας τον δέικτη του σκορ στο 3-0…Στο 42ο Αρβανίτης θα δεχτεί ένα δυνατό μαρκάρισμα που θα είναι και η αιτία της αποχωρησής του από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 44’ ο Βλαβιανός επιχειρή σέντρα από αριστερά και ο Λιγνός Β. με κεφαλιά διαμορφώνει το 4-0. Η Θύελλα πριν κλείση το ημίχρονο θα καταφέρει να απειλήσει άλλες 2 φορές την εστία του Φιλωτίου.Την μία με τον Βλαβιανό και την άλλη με σουτ του Δαμίγου.

Β’ ημίχρονο:

Συνεφιά στον ουρανό αλλά η ατμόσφαιρα καλή εντός αγωνιστικού χώρου.Ο κόσμος ενδιάφερεται πια περισότερο για το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου μεταξύ της Ανω Μεράς με την Ανω Σύρο. Λιγότερες φάσεις εντός αγωνιστικού χώρου.Η πρώτη φάση θα έρθει στο 50’ και ανήκει στην Θύελλα όταν μετά από σουτ του Βλαβιανού η μπάλλα θα περάσει ελάχιστα αουτ από το κάθετο δοκάρι του Βασιλάκη.Στο 64’ο Δαμίγος κλέβει την μπάλα στην επίθεση πλασάρει και κάνει το 5-0 ενώ στην επόμενη φάση ο Ευριπιώτης θα δεχτεί την κίτρινη για διαμαρτυρία .Στο 67’ η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Φιλώτι με τον Βασιλάκη Π. το πλασέ του οποίου καταλήγει στα χέρια του Μηνδρινού Β.Στο 81’ Ο Γιουρέπης για το Καμάρι πλασάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ…..

΄΄ΚΟΥς ΚΟΥς ‘’ ΓΗΠΕΔΙΚΑ…

‘’’Ο παίχτης που έκλεψε τα πιο πολλά χειροκρότηματα ήταν ο Φουστέρης (Θύελλα) που παρά το μικρό της ηλικίας του πάλεψε και ενθουσίασε την εξέδρα.

‘’’Δυναμικό παρών από τις κοπέλες της ομάδας βόλευ του Φιλωτίου που ανταπέδωσαν το θερμό χειροκρότημα που είχαν εισπράξει την προηγούμενη μέρα στον αγώνα βόλευ με τον Ήφαιστο στον οποίο και επικράτησαν με 1-3 σετ.

‘’’ Στο τέλος όλοι περίμεναν να μάθουν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα από τον άλλον αγώνα του ομίλου.

‘’’Κόουτς για μενα η ομάδα σας παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία’’’…Λόγια του Κόουτς του Φιλωτίου στον αντίστοιχο της Θύελλας…{div float:right}{/div}

‘’’Πρωινός πρωινός ο γνωστός μας και φίλος γιατρός του αγώνα.Η κούπα στον τελικό του μπάσκετ του είχε ανοίξει την όρεξη για πολύ μπλα μπλα και πειράγματα.Τελικά την νύφη την πλήρωσαν το δίδυμο των Μενδρινό Λ. και Δεσύπρη αφου ως γνωστόν είναι υποστηρικτές του αιώνιου αντιπάλλου.

‘’’Το πε και το κανε πράξη με το τέλος των υποχρεώσεων…Ονομα δεν θα πούμε.Πήρε πετσέτα, μαγιό και βουτιά στη θάλασσα. Αμέσως μετά επιστροφή για ένα χαλαρωτικό ντουζάκι και σπορ ντύσιμο, αλλά τα παπούτσα ξεχασμένα στην παραλία.

ΘΥΕΛΛΑ (Καντζέλης): Μηνδρινός-Πάγια- Λυγνός Χ.-Μπαλιάκας-Ζώτος-Γαλέος-Δεναξάς(Φουστέρης)- Λιγνός Β.(Γιουρέπης)-Αρβανίτης(Καραμολέγκος)-Δαμίγος(α/ο)-Βλαβιανός.

ΦΙΛΩΤΙ (Ψαρράς): Βασιλάκης Μ.(Βασιλάκης)-Κρασσάς-Προμπονάς-Ψαρράς-Μουστάκης Ν.(α/ο)-Νυκτέρης-Καράι (Αποστόλοπουλος)-Μουστάκης Α.-Βασιλάκης Π.-Ευριπιώτης-Τσακονιάτης(Μουστάκης Γ).

 Επιμέλεια: Γιώτης Στέργιος

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares