Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 09:31

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ : Ακαδημίες Προπαίδων

paides-pyrgoy-2012

Όταν σε ενδιαφέρει το μέλλον δεν μένεις στο παρών.

Πόσο όταν η γεύση αρέσει στον πελάτη και γίνεσαι αποδέκτης θετικών σχόλιων τότε συνταγή δεν αλλάζεις, συνεχίζεις να παράγεις το ίδιο προϊόν σε νέες εκδόσεις και το κυριότερο, εμπιστεύεσαι τον παραγωγό σου. Στο ποδόσφαιρο πελάτης είναι ο φίλαθλος και προϊόν το θέαμα. Η συνταγή για ωραίο θέαμα είναι οι παίκτες και παραγωγός ο κόουτς. Και ο Πύργος έχει τον δικό του παραγωγό που ακούει στο όνομα Λευτέρης Τζούρος.

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Πριν μερικά χρόνια μια ομάδα ανθρώπων από την διοίκηση του Α.Ο. Πύργου αποφάσιζαν να αναθέσουν τις ποδοσφαιρικές τύχες μιας χούφτας μπόμπιρων στα χέρια του Λευτέρη Τζούρου με προοπτική την δημιουργία μιας ομάδας ανδρών για το μέλλον. Επί τρία κατά σειρά έτη ο κόουτς Λευτέρης αφιέρωσε αμέτρητες ώρες για την εκμάθηση των τότε μπόμπιρων. Και λέμε τότε γιατί σήμερα πλέων αυτά τα παιδιά έχουν γίνει άντρες και απαρτίζουν την ανδρική ομάδα του Πύργου και προσέξτε όχι απλά απαρτίζουν αλλά και πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα.William Hill Sports

Επειδή η συνταγή του παρελθόντος θεωρείτε επιτυχημένη, στον Πύργο αποφάσισαν πριν πεινάσουν να παράγουν προϊόν. Παραγωγός και πάλι ο Λευτέρης Τζούρος. Αυτή την φορά οι μπόμπιρες ακόμα πιο μικροί. Ηλικίας 7 εώς 13. Μετά από πρόσκληση του υπεύθυνου ακαδημιών Κου Κλουβάτου επισκεφθήκαμε την μία από τις 2 πρώτες προπονήσεις στο Δ.Γ. Καμαρίου και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα αυτής. Τους μπόμπιρες τους συνοδεύουν έως και το γήπεδο οι γονείς τους και από εκεί τους παραλαμβάνουν οι άνθρωποι της ομάδας για να τους οδηγήσουν εντός αυτού και στα χέρια του κόουτς Κου Τζούρου. Διαμόρφωση χαρακτήρα, νοοτροπία, γύμναση, ασκήσεις, κοντρόλ, πάσα, κεφαλιά, είναι τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους διδάγματα. Με το τέλος της προπόνησης και κατά την παραλαβή των παιδιών από τους γονείς τους ο υπεύθυνος της ακαδημίας λύνει κάθε απορία που θα του θέσουν.

Όσοι επιθυμούν να εντάξουν το παιδί τους στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Πύργου μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Κο Κλουβάτο Εμμανουήλ (τηλ:6972022157) η να παραστούν σε μία από τις προπονήσεις στο Δ.Γ. Καμαρίου. (Τρίτη Πέμπτη 19:30 )

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares