Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 19:47

Νίκη πρωτιάς για Άνω Μερά…

8yella-ano-mera-18-3-2012-1 

Μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι 2 ομάδες συνοδευόμενοι από τους μικρούς των ακαδημιών της Θύελλας.

8ira-denaxa-super-market

Για πρώτη φορά κάνει την εμφάνιση του στο γήπεδο η μασκότ της Θύελλας ο Ποπάϋ.

Όμορφη γηπεδική ατμόσφαιρα με πανώ, συνθήματα και ταμπούρλα.

Τελευταίο ματς για την Θύελλα εντός έδρας που έχει δύσκολο πρόγραμμα με όλα τα άλλα ματς εκτός έδρας. Χωρίς δύναμη μπήκε στον αγώνα η Θύελλα αντίθετα με σωστό προσανατολισμό η Ανω Μερά.

Δυνατό παιχνίδι με πάθος παρακολουθήσαμε που κρίθηκε στην εμπειρία των φιλοξενούμενων που φάνηκε ειδικά μετά την αποβολή εις βάρος της Ανω Μεράς..

Οι 2 ομάδες παρατάχθηκαν με ίδιο σύστημα 4-4-3. Ξεχώρισε η πρωσοπικότητα του Κεραμιδά που καθοδηγούσε αμυντικά όλη την ομάδα . MVP αγώνα ο Ψυχράμης που όργωσε όλο το γήπεδο και βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη. 8ira-in-style

Απώλεια για την Θύελλα ο τραυματισμός του Ζώτου όπως και ο Αρβανίτης που ερχόμενος από τραυματισμό, υποτροπίασε σε μία φάση αλλά έσφιξε τα δόντια προσπαθώντας ως το τέλος.

Λίγες οι φάσεις του παιχνιδιού με τους 2 κόουτς όρθιους επί 90' να προσπαθούν να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους. 

Το παιχνίδι κύλησε σε αθλητικά πλαίσια με αποκορύφωμα το τέλος που οι παίχτες αποχώρησαν παρέα για τα αποδυτήρια.

Ξέφρενα πανηγύρια από τους αθλητές και το επιτελείο της Άνω Μεράς με το σφύριγμα της λήξης , παρόλο που η κούραση ήταν διάχυτη μιας και είχε προηγηθεί ταξίδι με σκάφη διάρκειας 2,5 -3 ωρών.

8ira-waves-2Οι φίλαθλοι αποχώρησαν ήσυχα αλλά εμφανώς πικραμένοι από το αποτέλεσμα.

Οι φάσεις του αγώνα.

1ο Ημίχρονο

Οι 2 ομάδες προσπαθούν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη φάση για την Ανω Μερά με το σουτ του Μαρτίνου που αποκρούει δύσκολα ο Μηνδρινός σε κόρνερ στο 13' . 8ira-pipis

Στην εκτέλεση του ο Κεραμιδάς Α. με κεφαλιά απειλεί αλλά ο Μηνδρινός αποκρούει δύσκολα..

Στο 15' φοβερό σουτ του Μαρτίνου εκτός περιοχής η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μηνδρινού και 0-1. 

Η Θύελλα πιέζει αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνονται σχετικά εύκολα.

Στο 32' σουτ από τον Αργυρό λίγο άουτ. Νέα ευκαιρία στο 36' με κεφαλιά του Αργυρού η μπάλα άουτ.

8ira-elxi

Σε αντεπίθεση ο Abdul πλασάρει η μπάλα κατευθύνεται στο τέρμα ,λίγο πριν μπει στα δίχτυα σώζει πάνω στη γραμμή ο Ζώτος Ν. Στο 39'.

Σε φάση διαρκείας στα καρέ της Θύελλας και κεφαλιά από παίχτη της Άνω Μεράς οι αμυντικοί διώχνουν πάλι πάνω στην γραμμή. 8ira-suites-of-gods

Στο 41'αναγκαστική αλλαγή για την Θύελλα βγαίνει ο Ζώτος και μπαίνει ο Αρβανίτης. Στην θέση του Ζώτου γυρνάει ο Γαλέος. 

Στο 45+1' η μπάλα μετά από πολλές πάσες φτάνει στον Κουκά που πλασάρει για το 0-2.

45+2' λήξη ημιχρόνου.

2ο ημίχρονο.

8IRA TAVERNA KALISTIΣτο 51' σουτ από τον Abdul μέσα από την μεγάλη περιοχή λίγο άουτ. Στο 59' αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ασημομύτης Α. Προσπαθεί η Θύελλα αλλά η Άνω Μερά αμύνεται σωστά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και δεν κινδυνεύει σοβαρά.

Στο 76' ο Λυγνός Χ. σουτάρει αποκρούει ο Αγγελίδης δύσκολα. 90+1' ο Πάγια με μακρινό σουτ φάουλ κρεμάει τον Αγγελίδη και μειώνει σε 1-2.

Στο 2' των καθυστερήσεων αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη ο Λάμα Ε. που είχε μπει 12 λεπτά νωρίτερα και πρόλαβε να κάνει 2 σκληρά φάουλ .

45+4' τέλος παιχνιδιού.


8ira-san-parami8i

Θύελλα Καμαρίου:(Καντζέλης) Μηνδρινός Α., Πάγια Γ., Λυγνός Χ., Μπαλιάκας, Ζώτος Ν (Αρβανίτης Χ), Γαλέος Κ., Βλαβιανός Κ.(Γιουρέλης Μ), Ξαγοράρης Κ., Λυγνός Ε. (Δεναξάς Σ), Δαμίγος Ν., Αργυρός Γ. (α/ο).

Άνω Μερά:(Τζιώβας) Αγγελίδης, Τοσκα, Κατρατζόπουλος, Γάτσος, Κεραμιδάς (α/ο), Ασημομύτης, Μαρτίνος, Ψυχράμης, Abdul, Κουκάς (Λάμα), Δήμα (Μονογυιός).

Επιμέλεια: Στέργιος Γιώτης

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares