Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 21:21

Αναγέννηση… με 6 γκολ

karterados-anagennisi-8-4-2012-1

Έπρεπε να φτάσει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πάρει «διπλό» η ομάδα της Αναγέννησης.

Ο Καρτεράδος για άλλο ένα ματς απογοήτευσε με την απόδοσή του και έδηξε ότι ήταν ο «αδύναμος κρίκος» του ομίλου.

Από την άλλη το συγκρότημα του κ. Στέλιου Πολέμη, εντυπωσίασε με το ευρύ σκορ που σημείωσε επί του Καρτεράδου, τόσο αυτή την αγωνιστική όσο και στον πρώτο γύρο, αφού και στη Νάξο είχε επιβληθεί με το εντυπωσιακό 7-0.

Η νίκη αυτή «ξεκόλλησε» το Αγερσανί από τον πάτο της βαθμολογίας αφήνοντας τελευταία την ομάδα της Σαντορίνης.

karterados-anagennisi-8-4-2012-2

Άλλο ένα εντυπωσιακό γεγονός του παιχνιδιού ήταν ότι για άλλο ένα ματς στη Σαντορίνη η αποστολή του Αγερσανίου ήταν με τους 11 όλους κι' όλους παίκτες.

Ο Καπαρέλης ήταν αυτός στο 35' που άνοιξε τον χορό των γκολ όταν αξιοποιώντας το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Λίκα και σωτήρια, προς στιγμή, επέμβαση του Καραμολέγκου, έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το Αγερσανί διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κεραμιώτη με πολύ όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή του Καραμολέγκου.

Στο δεύτερο οι λίγοι φίλαθλοι που βρεθήκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου ευχαριστήθηκαν γκολ αφού σε διάστημα μισής ώρας είδαν να σημειώνονται 6 γκολ. Το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου έγινε πολύ γρήγορα 0-5 με τους Λίκα, Πυτταρά και Παπανικολάου να σημαδεύουν σωστά την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Καραμολέγκου .

Ο Καρτεράδος μείωσε προσωρινά σε 1-5 με τον Βαζαίο για να ανοίξει τη διαφορά και πάλι ο Λίκα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 1-6.

Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε ο Βαζαίος, σημειώνοντας ταυτόχρονα το 2ο του γκολ στο παιχνίδι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares