Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 17:17

Θύμα « κυνηγών φαντασμάτων» ο Μάκης Πούλος!

Τον απέλυσαν λόγω των προτάσεων που είχε Τον απέλυσαν λόγω των προτάσεων που είχε Τον απέλυσαν λόγω των προτάσεων που είχε

Με τον Κώστα Συριανό στον πάγκο τους θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, οι οποίοι μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα του site μας προχώρησαν στην απόλυση του Μάκη Πούλου!

Το Δ.Σ της Συριανής ομάδας προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα κίνηση, αφού νωρίς το μεσημέρι ανακοίνωσε τη μονομερή λύση της συνεργασίας με τον προπονητή που έχει οδηγήσει την ομάδα τους στα Μπαράζ , μετρώντας 12 νίκες, 1 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες και συγκαταλέγετε μέσα στους καλύτερους και πιο επιτυχημένους τεχνικούς που έχουν ποτέ εργαστεί στις Κυκλάδες.

Μάλιστα οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου με ανακοίνωση τους εξηγούν τους λόγους της απόλυσης, που ουσιαστικά στηρίζεται στην πρόταση του ΑΟ Σύρου και στα δημοσιεύματα του sportcyclades.gr, αφήνοντας επιμελώς στην άκρη, τόσο την άποψη των ποδοσφαιριστών, όσο και του κόσμου της ομάδας.

Ακόμη περισσότερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, στην ίδια ανακοίνωση οι ιθύνοντες του Συριανού σωματείου αφιερώνουν το 1/3 της ανακοίνωσης ασχολούμενοι με τον Α.Ο. Σύρου, ενώ ουσιαστικά αυτοαπομονώνουν για ακόμα μια φορά την ομάδα τους από τις αναμενόμενες καλοκαιρινές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση που υπογράφει το Δ.Σ των Νέων Ολυμπιακού Σύρου:

Μετά από τα χθεσινά δημοσιεύματα τα οποία αναρτήθηκαν σε διάφορα sites, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο ότι:

1. Οι ενέργειες της διοίκησης του Α.Ο. Σύρου ήταν απαράδεκτες. Είναι πρωτάκουστο να προσεγγίζεται προπονητής που ήδη εργάζεται σε σωματείο, κατά τη διάρκεια των μπαράζ, ώστε να συνεργαστεί μαζί τους. Η κίνηση αυτή αποτελεί τη θρυαλλίδα η οποία απαγορεύει σε εμάς ρητά και κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας, αντίστοιχης με εκείνη που ευαγγελίζεται ο Πρόεδρος του ανωτέρω ποδοσφαιρικού σωματείου.

2. Για να είμαστε εντάξει απέναντι στους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τα μέλη του σωματείου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι διακόπτουμε από τώρα τη συνεργασία μας με τον προπονητή κ. Μάκη Πούλο και του παρέχουμε την ευχέρεια να κινηθεί όπως εκείνος νομίζει. Τον ευχαριστούμε για τη δεκάμηνη αυτή συνεργασία μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα του.

3. Προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων του σωματείου μας κ. Κώστας Συριανός. Η Διοίκηση του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares