Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 16:45

A.O Mυκόνου - Πανθηραϊκός Α.Ο PreGame

Την Κυριακή 21/04/2013 και ώρα 09:00, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Παροικιάς ο αγώνας για την 2η αγωνιστική των μπαράζ του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, ανάμεσα σε Α.Ο Μυκόνου και Πανθηραϊκό.

THIRA FYTROS XROMATA 

Το παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε πολλούς τομείς. Αρχικά, ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός βαθμολογικά αφού ο Α.Ο Μυκόνου σε περίπτωση νίκης θέτει σημαντικές βάσεις για την κατάληψη της κορυφής. Από την άλλη ο Πανθηραϊκός ψάχνει τη νίκη για να πάρει τους πρώτους του τρεις βαθμούς και να μπει ξανά στο κόλπο της πρώτης θέσης.

 THIRA PLAYLAND1

Επίσης το παιχνίδι είναι σημαντικό, διότι θα αναμετρηθούν δύο πολύ ιστορικές ομάδες με δυνατά ρόστερ. Μάλιστα τα δύο σωματεία δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπα τα τελευταία χρόνια, αφού ο Α.Ο Μυκόνου αγωνιζόταν στην Δ' Εθνική. Επίσης η ομάδα της Μυκόνου και ο Πανθηραϊκός είναι οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, στον 1ο και 3ο όμιλο αντίστοιχα.  Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν πανομοιότυπη παρουσία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον Α.Ο Μυκόνου να συγκεντρώνει 33 βαθμούς, σημειώνοντας 11 νίκες και μόλις μία ήττα, σκοράροντας συγχρόνως 43 τέρματα, ενώ δέχτηκε 8.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός, που στο ερχόμενο παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δαμίγου, Γιαννακόπουλου, και του πρώτου σκόρερ της ομάδας Κωλέτση, συγκέντρωσε 35 βαθμούς. Σημείωσε 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ είχε την αποτελεσματικότερη επίθεση με ενεργητικό 60 τερμάτων, ενώ δέχτηκε 11.

 

Όσον αφορά τους αγώνες μπαράζ, την πρώτη αγωνιστική ο Πανθηραϊκός γνώρισε την ήττα από τον Παμμηλιακό, με σκορ 0-1. Από την άλλη ο Α.Ο Μυκόνου ξεκίνησε νικηφόρα επικρατώντας των Νέων Ολυμπιακού Σύρου με σκορ 1-2.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares