Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 17:53

Έτοιμος ο Παμμηλιακός για τη μάχη της Πάρου

Χωρίς προβλήματα αλλά με ηρεμία και αισιοδοξία ολοκληρώνει αύριο, 19 Απριλίου 2013 την προετοιμασία του, ο Παμμηλιακός για το κρήσιμο ματς με τον Ολυμπιακό Σύρου στο ουδέτερο γήπεδο της Παροικιάς στην Πάρο το Σάββατο 20 Απριλίου.

milos-glaronisiaΟ Παμμηλιακός για μια ακόμη φορά θα στηριχθεί στο ομαδικό πνεύμα και στην οργανωμέμνη αμυντική λειτουργία της ομάδας στοιχεία που τον έφεραν αήττητο στην κορυφή του ομίλου με το εντυπωσιακό συντελεστή τερμάτων 45-2. Προβλήματα ο προπονητής Ζαχαρίας Γκούντζας δεν αντιμετωπίζει, μοναδικός παίχτης που χάνει το παιχνίδι στην Πάρο είναι ο Νίκος Ψαθάς που υποφέρει από διάστρεμμα. Ο προπονητής και η διοίκηση του Παμμηλιακού βρίσκονται δίπλα στους παίχτες και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη παρέα έτοιμη να αντιμετωπίσει χωρίς άγχος το κρήσιμο παιχνίδι. Ο προπονητής των «κόκκινων» της Μήλου είπε στα «Μηλείκα Νέα» : «πάμε να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα, είμαστε μια ομάδα που χτίζεται από τη βάση και χαίρεται πρώτα για το παιχνίδι και μετά για το αποτέλεσμα. Ο Παμμηλιακός είναι νέα ομάδα υστερούμε σε έμψυχο δυναμικό, το ρόστερ της ομάδας είναι φτωχό, αλλά όλα τα παιδιά δουλεύουν και καλύπτουν κάθε αδυναμία».

Ο Ζαχαρίας Γκούντζας 16 χρόνια στον πάγκο του Παμμηλιακού δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την φετινή εντυπωσιακή πορεία του Παμμηλιακού και τονίζει : «δεν είμαστε φαβορί. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, τον Ολυμπιακό Σύρου».

Η αποστολή του Παμμηλιακού θα ταξιδέψει για την Πάρο με το Aqua Jewel το πρωί του Σαββάτου. Το κρήσιμο παιχνίδι που μπορεί να φέρει σε περίπτωση νίκης τον Παμμηλιακό στον προθάλαμο της Γ’ Εθνικής, θα αρχίσει στις 18:00 του Σαββάτου 19 Απριλίου. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο γενικός γραμματέας κ. Σταύρος Λιβάνιος. Υπολογίζεται ότι στο γήπεδο της Πάρου ο Παμμηλιακός θα έχει την συμπαράσταση δεκάδων οπαδών του, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κινούνται για να οργανώσουν εκδρομή για τον αγώνα.Πριν από τον αγώνα Ολυμπιακό Σύρου – Παμμηλιακός, θα γίνει και το άλλο ματς των μπαράζ με αντιπάλους τον Α.Ο Μυκόνου και τον Πανθηραικό. milos-mileika-nea

Ο Στάθης Παπαδημητρίου, ο παίχτης βαρόμετρο του Παμμηλιακού από την Πάτρα όπου φοιτά στο Πανεπιστήμιο λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι Πάτρα – Πειραιά – Μήλος – Πάρος, δήλωσε στα «Μηλείκα Νέα» : «ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Σύρου είναι δύσκολος. Πάμε για να κερδίσουμε.Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό. Είμαστε πλήρης και καλά προετοιμασμένοι. Χρειάζεται πίστη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι συμπαίκτες μου και εγώ θα τα δώσουμε όλα για την νίκη του Παμμηλιακού.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares