Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 23:20

"Τριάρα" με άρωμα τίτλου για τον Παμμηλιακό.

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο ο Παμμηλιακός με τριάρα στον καλύτερο φετινό του πελάτη! Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο ο Παμμηλιακός με τριάρα στον καλύτερο φετινό του πελάτη!

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 μόλις στο 19ο λεπτό και αφού είχε χάσει αυτός τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα, τι κι αν του ακυρώθηκε γκολ με το σκορ στο 0-0, τι κι αν βρέθηκαν σε κακή μέρα στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες κλειδιά του… Ο Παμμηλιακός γύρισε τα πάντα ανάποδα! Έβγαλε ψυχή, προσωπικότητα και ανωτερότητα φανέλας πια απέναντι στο ενδεχόμενο να του πάρουν αποτέλεσμα για πρώτη φορά φέτος οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου.

milos-glaronisiaΤην ώρα που μετά το 0-1 με το γκολ του Μπαλόπιτα οι παίχτες της Σύρου έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, ήρθε η ώρα για των μεγάλων πρωταγωνιστών και παιχτών ορχήστρας της Μηλέικης ομάδας να την πάρουν από το χέρι. Ο Στάθης Παπαδημητρίου με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή του Πρίντεζη στο 37’ μετά από κλέψιμο και πάσα του Καμακάρη έφερε το ματς στα ίσια (1-1) πριν το ημίχρονο. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό για την ομάδα της Σύρου που είδε τα ραδίκια ανάποδα στο 44’ με τον Παπαδημητρίου να βρίσκει την μπάλα μετά την κεφαλιά προς τα πίσω του Τσιριγωτάκη και να σημειώνει το 2-1, αφού παρά την προσπάθεια των αμυντικών των Νέων η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, στέλνοντας την Συριανή ομάδα, που ήθελε να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι το ημίχρονο πίσω στο σκορ τώρα για την ανάπαυλα!

Ο «Αίαντας» της Σύρου μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξει το τελευταίο του χαρτί στην υπόθεση μπαράζ, είχε δοκάρι σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπαλόπιτα (μεγάλος πρωταγωνιστής σήμερα για την ομάδα του) και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον ίδιο παίχτη στο 69’. Ήταν ένα φάουλ έξω από την περιοχή στο οποίο ο επιθετικός των Νέων πρόλαβε την άμυνα και την έξοδο του Αϊβαλιώτη και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Από αυτό το σημείο του αγώνα και μετά οι παίχτες των Νέων Ολυμπιακού Σύρου κατάλαβαν τι θα πει πίεση και γιατί τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο που συμμετείχαν από κοινού με τον Παμμηλιακό και έφυγαν καιmilos-mileika-nea στα 3 συνολικά παιχνίδια που συναντήθηκαν φέτος με σκυμμένο κεφάλι. Το 3-2 ήταν θέμα χρόνου. Ο Παμμηλιακός αφού έχασε με τον Σιδέρη την ευκαιρία από αυτές που στο ποδόσφαιρο λέμε ότι δεν χάνονται (σε κενή εστία από τα 4 περίπου μέτρα και με τον Πρίντεζη εξουδετερωμένο μετά από διεκδίκηση της μπάλας σε κόρνερ σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), έκλεισε τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο. Δεν τον άφησε να βγει από εκεί παρά μόνο όταν τον έστειλε στη σέντρα για Τρίτη φορά στον αγώνα και οριστικά σπίτι του για φέτος.

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Αναγνωστόπουλος δέχτηκε της 2η κίτρινη (κόκκινη) αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. 

Οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου με αυτό το αποτέλεσμα μένουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και θα αγωνιστούν στο τελευταίο τους παιχνίδι καθαρά με στόχο να μην αποχωρήσουν από αυτό το μίνι τουρνουά των μπαράζ με 0 βαθμούς.

Πλέον ο Παμμηλιακός βάζει γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου, αφού θα περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα του αγώνα ΑΟ Μυκόνου - Πανθηραϊκός, από το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κριθούν πολλά, όσο αφορά τον τίτλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη (Καμπανάρος), Μπαργιάμη, Σιδέρης, Ατανάσοφ (Παπαδημητρίου Α.), Καμακάρης (Στεφανής), Τσιριγωτάκης, Χατζίεφ, Παπαδημητρίου, Μάλλης.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: Πρίντεζης, Καράβας (Λοΐζος), Τσιριγώτης, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράι, Μπαλόπιτας, Ξυγκάκης, Σαγκινέτος, Μανουδάκης, Ρούσσος.

Μικρά - πικρά από την Πάρο

-Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τους παίχτες των Νέων Ολυμπιακού Σύρου να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα και να ξεσπούν κατά πάντων με τρόπους που δεν αρμόζουν στα αθλητικά πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε. Σκηνές ροκ στον αγωνιστικό χώρο με θύματα αρκετούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας του Παμμηλιακού.

-Τραυματίας από τα επεισόδια αποχώρησε ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης, με μώλωπες ο Στάθης Παπαδημητρίου και βουρκωμένος σχεδόν ο Γ.Γ. του συλλόγου Στέλιος Λιβάνιος. Στο Κέντρο Υγείας της Πάρου οδηγήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο επίσης τραυματίας Μάνη, χωρίς να έχει γίνει ακόμη εκτίμηση του τραυματισμού. Το σίγουρο είναι ότι ο αριστερός μπακ του Παμμηλιακού δεν προλαβαίνει το τελευταίο ματς τελικό της επόμενης εβδομάδας με τον ΑΟ Μυκόνου.

-Τρελά πανηγύρια ακολούθησαν και πάλι στα αποδυτήρια του Παμμηλιακού, τρελά πανηγύρισε και η Μήλος το αποτέλεσμα και περιμένει να υποδεχτεί την ομάδα την Κυριακή το μεσημέρι κατά την επιστροφή της στο νησί με το Aqua Jewel!

-Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κουζούμη, Σουλτάνη και Αρμακόλα Ι. που ένα τόσο κρίσιμο και γεμάτο ένταση ματς το έφεραν στα μέτρα τους.

-Σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση καλύφθηκε το ματς από το Sport Cyclades σε συνεργασία με τον Mykonos FM με χορηγούς τα Μηλέικα Νέα και το μεζεδοπωλείο Γλαρονήσια στην Τρυπητή.

-Περίπου 20 φίλαθλοι του ακολούθησαν τον Παμμηλιακό ταξιδεύοντας από τη Μήλο και εμψύχωναν τη Μηλέικη ομάδα με φωνές, κασκολ, πανό και πάθος!

-Τα Μηλέικα Νέα σε συνεργασία με το Sport Cyclades επεξεργάζονται και θα σας παρουσιάσουν βίντεο με τα γκολ, τα καλύτερα στιγμιότυπα και ό,τι ακολούθησε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

PAMMHLIAKOS-AJAX 20-4-2013 1PAMMHLIAKOS-AJAX 20-4-2013 2PAMMHLIAKOS-AJAX 20-4-2013 3PAMMHLIAKOS-AJAX 20-4-2013 4PAMMHLIAKOS-AJAX 20-4-2013 5

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares