Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 15:30

ΑΟ Σύρου: Έβαλε «ΤΕΡΑΣ» στην εστία του.

Και «με τη Βούλα» πλέον παίκτης του ΑΟ Σύρου θεωρείτε από σήμερα ο Παριανός, υψηλόσωμος χαρισματικός τερματοφύλακας Ορέστης Μανέκας.

Οι επίσημες υπογραφές, μεταξύ του παίκτης και του ΑΟ Σύρου, έπεσαν χθες το απόγευμα, παρουσία του αντιπροέδρου του ΑΟ Σύρου, Πέτρου Ραουζαίου, ο οποίος χειρίζεται τα διαδικαστικά των μεταγραφών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης αποτελούσε επιλογή του Προπονητή Μάκη Πούλου, ενώ σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή, έπαιξε και η συμβολή του Άκη Πύργου, ο οποίος είναι ο αθόρυβος στυλοβάτης των προσπαθειών όλης της διοίκησης και μπροστάρης στις σημαντικές αποφάσεις.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη επίσημη μεταγραφή του ΑΟ Σύρου, με τις υπόλοιπες κινήσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες, όπου η επαφές με παίκτες θα μετουσιωθούν σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, που έχει επιμεληθεί ο ίδιος των επικείμενων μεταγραφών, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με ονόματα που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα και τη δυναμική της ομάδας του.

Ο Ορέστης Μανέκας δήλωσε για τη μεταγραφή του στον ΑΟ Σύρου: «Είμαι πανευτυχής που θα αγωνιστώ στον αο σύρου τη νέα χρονιά. Οι συμπαίχτες μου και εγώ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τα όνειρα της διοίκησης».MANEKAS

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει την Απόκτηση του 1,90 τερματοφύλακα Μανέκα Ορέστη του Σταύρου με Ημ.Γεννήσεως 12/4/1992 στην Παροικία Πάρου.

Ο έμπειρος Παριανός γκολκίπερ υπέγραψε σήμερα το πρωί παρουσία του Προέδρου της ομάδας Φώσκολου Γιώργου και Αναπλ.Προέδρου - Γεν.Γραματέα Ραουζαίου Πέτρου το Μονοετής (1ης ) διάρκειας συμβόλαιο του στον Α.Ο.Σύρου.

Η απόκτηση του Ορέστη Μανέκα προσδίδει ιδιαίτερη ποιότητα και εμπειρία στα γκολπόστ του Α.Ο.Σ.

Το βιογραφικό του Μανέκα Ορέστη

Η πρώτη του εμπειρία με τα γκολπόστ έγινε το 2003-2004 με το παιδικό του Α.Ο.Πάρου.

Το 2004-2005 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κυκλάδων Παίδων με τον Α.Ο.Π.

Το 2005-2006 φιναλίστ Εφηβικού και Παιδικού τμήματος Α.Ο.Πάρου.

Το 2006-2007 Ημιτελικός Εφηβικού πρωταθλήματος και 5 συμμετοχές με το Ανδρικό τμήμα του Α.Ο.Πάρου

Το 2007-2008 Εφηβικό Α.Ο.Π. και 4 συμμετοχές στο Ανδρικό τμήμα.

Το 2008-2009 Βασικός Τερματοφύλακας του Ανδρικού τμήματος του Α.Ο.Πάρου το οποίο έφτασε μέχρι το Τελικό του Πρωταθλήματος με τον Α.Ο.Μυκόνου. Μάλιστα στον Ημιτελικό αποκλείσανε την Άνω Σύρο.

30 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με το Ανδρικό τμήμα.

Το 2009-2010 20 συμμετοχές σε Ανδρικό και συμμετοχή στα μπαράζ.

Συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Μεικτής Κυκλάδων και 3 φορές αρχηγός αυτής.

Το 2010-2011 παίρνει Μεταγραφή στον Εθνικό Αστέρα στη Β΄ Εθνική όπου μετρά 20 συμμετοχές με την U21 και 3μήνες στην Ανδρική ομάδα με συμπαίκτες τους Κοτταρά και Γκίκο.

Το 2011-2012 μεταγράφεται στην Ολυμπιάδα Κερατσινίου στη Δ΄Εθνική.

Το 2012-2013 μεταγράφεται στον Κεραυνό Κερατέας Α΄Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α όπου αναδεικνύεται Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλορίζικος , με μία γεμάτη ποδοσφαιρικά χρονιά και ο Α.Ο.Σύρου να του εκπληρώσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.       

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ

                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                         ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                   ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares