Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 20:06

Αδελφοί Περιάλη: Ο ΑΟΣ έχει υψηλούς στόχους.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον πολλών ομάδων για να τους αποκτήσουν, οι Γιώργος Περιάλης και Βαγγέλης Περιάλης, επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΟ Σύρου, που όπως τόνισαν σε δηλώσεις που έκαναν στο sportcyclades.gr, είναι η ομάδα που καλύπτει 100% τις όποιες φιλοδοξίες έχουν.

Οι αδελφοί Περιάλη σε από κοινού δηλώσεις τους είπαν για την μεταγραφή τους στον ΑΟΣ: «Ενώ είχαμε προσφορές από αρκετές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, μας "κέρδισε" το έντονο ενδιαφέρον και η επανειλημμένη προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΟΣ. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ότι ήταν απαραίτητο προκειμένου να μας εντάξουν στο δυναμικό τους».
Οι δύο παίκτες είπαν ότι ο ΑΟΣ είναι ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες τονίζοντας: «Μας έπεισαν ότι έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια αναφορικά με την ομάδα που θέλουν να δημιουργήσουν, γεγονός που κάλυψε τις φιλοδοξίες μας, μιας και σε αυτή την ηλικία θέλουμε η ομάδα που θα αγωνιζόμαστε να έχει υψηλούς στόχους».

Υποσχέσεις; Φυσικά και υπήρξαν: «Το μόνο μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο, είναι ότι θα δουλέψουμε στο 100% των δυνάμεών μας, προκειμένου η ομάδα να επιτύχει τους στόχους τους οποίους έχει θέση. Ευελπιστούμε ότι η δουλεία μας θα φανεί και μέσα στο γήπεδο, άλλωστε το παρελθόν μας το μαρτυρεί».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares